Hoppa till sidans innehåll

Gotlandsresan

05 MAR 2019 20:51
Den här helgen spelade vi vår sista bortamatch för säsongen. Trots att det bara var en match gick hela helgen åt då resan gick till Gotland och matchen spelades mot och i Stånga!
  • Skapad: 05 MAR 2019 20:51

Eftersom enda färjan över till Gotland på lördagen gick från Nynäshamn till Visby kl 20.05 fick vi både sovmorgon och kunde ta det lite lugnt hemma innan samling och avfärd. Vi kom iväg bra och resan upp till Nynäshamn rullade fint i vår minibuss från MABI. Vi rullade på färjan och skyndade oss upp för att få i oss kvällsmat som vi avnjöt i vilstolar på akterdäck (inomhus dock). Efter dryga tre timmar ca 23.20 rullade vi av färjan och började jakten på hotellrum... en jakt som tog oss lite mer än en timme.

Den lätt anonyma entrén till våra hotellrum

Efter en god frukost packade vi ihop oss i minibussen och körde mot Stånga för säsongens sista bortamatchen. Vi var laddade och spelsugna när vi klev ner på banorna. Kan inte påstå att det var samma känsla när vi klev av banorna... Första serien kändes bättre än vad resultaten visade. Lagkombinationen Felicia/Moona var de enda som lyckades ta en banpoäng. Andra och tredje serien var det enbart hemmalaget som plockade poäng och därmed avgjorde matchen på tre serier med 14-1. Sista serien lyckades Sandra/Karin vinna sitt bord och ta en tröstepoäng till men matchmässigt blev det rena utslagningen! Stånga vann med 18-2 och det var bara att gratulera.

Vi dröjde oss inte kvar utan åkte in till Visby och åt sen lunch innan vi åkte på färjan hemåt mot Oskarshamn. Det blev en rolig färjeresa hem och en lite lätt trött bussresa från Oskarshamn till Linköping men vi tog oss hem - tyvärr då utan poäng i bagaget.

Förlusten innebär att vi inte själva kan påverka en plats i kvalet till allsvenskan utan blir beroende av både hur det går för oss och hur det går i de andra matcherna.

Vår junior Sandra var även i denna match den som lyckades bäst i vårt lag och spelade ihop 677 poäng. Hela matchprotokollet hittar du här

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info