Hoppa till sidans innehåll

Hemmamatch med lite nya spelare

22 NOV 2018 23:01
På söndag är det äntligen dags för hemmamatch och även årets näst sista match. Vi spelar kl 16.00 mot BK Flamman från Uppsala.
  • Skapad: 22 NOV 2018 23:01

Zorita har fortfarande en hel del skadade spelare men har glädjande nog fått tillbaka Elliz som spelande och även fått tillbaka Frida på banorna som var med på Norrlandsresan. Vårt nyaste tillskott Felicia kommer inte kunna vara med denna hemmamatch men vi hoppas självklart få se mer även av henne på banorna. Från förra laguppställningen är även Gittan bortrest.

Istället kliver Frida in igen och provar hemmabanorna. Hon gjorde ju sin comeback för några veckor sedan i Hudiksvall men nu får hon chansen att visa upp sig på hemmaplan. Vi kommer även ha klubbens yngsta debutant i representationslaget genom 10-åriga Amanda som förvisso spelat en hel del matcher med Zorita men nu ska göra debut i nationella serien.

Det kommer med andra ord att bli en match ni inte vill missa! Lagsammansättningarna är inte helt spikade med det lutar åt att Frida/Maria J, Elliz/Pia, Carina/Moona och som fjärde par har vi kanske seriens yngsta par med Amanda och Sandra. Undertecknad kommer starta som reserv och hoppas kunna stötta hela laget i allmänhet och våra lovande ungdomar i synnerhet.

Så boka in en söndag eftermiddag i Sporthallens Bowling och stötta dambowlingen!
Självklart kan du även titta på bowling i Sporthallen hela helgen då Team Linköping och Zorrow har hemmamatcher på lördagen och före oss på söndagen spelar City Club hemma.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info