Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Trötta, glada tjejer som spelade sista matchen i allsvenskan - nästa säsong blir det division 1!

Sista allsvenska matchen

15 APR 2018 23:40
Efter många år, med ett avbrott för ett år i elitserien, spelade i lördags Zorita sin sista allsvenska match. Vi fick avsluta på hemmaplan med en seger!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 00:11

Det har varit ett ganska turbulent år för Zorita där vi inför säsongen tappade både seniorer och juniorer. Vi har även haft skador, sjukdomar och något de flesta damklubbar känner till - graviditet. Ändå har vi kämpat och stöttat varandra och även om förlusterna varit fler än vinsterna har vi hållit humöret uppe och haft väldigt roligt på våra många och långa resor.

Sista matchen i allsvenskan spelades hemma mot tabelljumbon Bells från Bjuv. Det blev ett väldigt positivt avslut där vår yngsta spelare Sandra fick chansen att göra allsvensk debut och publiken bjöds på väldigt bra bowling! Vi öppnade starkt med 4-1 och följde upp med 5-0 i andra serien där vi spelade ihop fina 1523 poäng. Sedan slappnade vi kanske av lite men vann ändå samtliga serier vilket gav segersiffrorna 16-4. Riktigt bra lagspel och många spelare över 700 poäng kändes som ett riktigt bra avslut. Sandras debut innebar väldigt jämnt och så mycket bättre spel än siffrorna visade, det blev också tre banpoäng tillsammans med undertecknad. Pia som gjort comeback under våren stod även denna hemmamatch för högsta slagningen och blev matchbäst på 781 poäng. Hela matchprotokollet hittar du här.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info