Hoppa till sidans innehåll

Fortsatta förluster

2018-02-12 00:01
Det är just nu lite motigt för båda våra lag men vi ger aldrig upp utan fortsätter att kämpa en seriehelg och en match i taget.
  • Uppdaterad: 2018-06-15 00:11

Visst märks det att vi saknar några av våra duktiga spelare som är sjuka/skadade/gravida men vi kämpar vidare och och tror på att förlusttrenden vänder till en vinsttrend istället!

Helgens allsvenska match var ett returmöte mot IFK Göteborg. Mötet i Göteborg slutade med en förlust för oss trots en grym upphämtning. Den här matchen såg helt klart bättre ut i starten. Vi vann två bord och totalen i första serien. Andra serien hittade gästerna in och spelade ihop matchens högsta omgång 1612 poäng och full pott i banpoäng. Tyvärr lyckades vi inte plocka till poängen till oss utan tappade i serie tre och fyra också. Det blev en förlust med 6-14 där Moona var den hos oss som läste banorna bäst och fick ihop fina 820 poäng. Flest banpoäng tog den nya konstallationen Jenny/Marita. Vi hälsade även Ulli välkommen i allsvenska laget. Hela matchprotokollet hittar du här

Vårt reservlag spelade match mot Vallonen hemma på söndagen kl 10.00. Vi hälsade en ny ungdom välkommen i seriespelet - Anna, som tränat med oss ett tag. Första serien tappade vi helt men höll liv i matchen genom att vinna 2:a med 2-3 och tredje serien med 4-1 efter matchens högsta omgång på 1279 poäng. Tyvärr tappade vi i fjärde samtidigt som Vallonen gjorde sin högsta omgång. Resultatet blev 6-14 till Vallonen. Högsta slagningen i Zorita hade Gittan på 690 poäng följt av vår, eller Zorrows, duktiga tvåhandsspelare som slog personbästa, 664 poäng. Hela matchprotokollet hittar du här

Vårt allsvenska lag ligger just nu under kvalstrecket (kval för att hålla sig kvar i allsvenskan) vilket innebär att om vi inte tar oss över strecket åker vi ur allsvenskan utan att få kvala. Det återstår 7 matcher och 14 poäng att spela om så inget är avgjort ännu. Vi har tre poäng till platsen ovanför kvalstrecket och åtta poäng till strecket för att vara kvar i allsvenskan.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: This is a mailto link

i är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info