Hoppa till sidans innehåll

Info från årsmötet

10 JUN 2019 23:03
Zorita genomförde sitt årsmöte den 21 maj 2019 och kommer ha ett konstituerande möte och verksamhetsplanering den 11/6
  • Uppdaterad: 10 JUN 2019 23:03

Vår trivselkommitté hade gjort ett kanonjobb med att boka lokal och fixa otroligt god mat och gott fika som vi avnjöt efter mötet! Tack för allt jobb ni lagt ner.

Mötet gick snabbt och smidigt med tyvärr lite få medlemmar närvarande. Maria J var mötesordförande och Moona mötessekreterare. Till justerare (och rösträknare) valdes Sylvia och Felicia.
Verksamhetsberättelsen fanns på plats och godkändes med några justeringar. Vi kommer lägga upp den reviderade versionen här på hemsidan inom kort. Även den ekonomiska förvaltningsberättelsen gick vi igenom och årsmötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för det gågna året enligt revisorns rekommendationer.

När det gällde budgeten till nästa år fick styrelsen i uppdrag att ev se över någon form av belöningssystem/uppmuntran till de som är med på våra uppdrag. Medlemsavgiften blev oförändrad 200 kr/år för seniorer och 100 kr/år för ungdom/studerande. Styrelsen hade inga förslag att behandla och mötet gick över till personvalen.
Som ordförande för en tid av ett år omvaldes Maria Johansson. När det gällde val av två ledamöter för en tid av två år blev det omval på Moona Åberg och nyval Maria Martinson (som tidigare var suppleant). Valet av två suppleanter för en tid av ett år blev omval av Per Karlsson och nyval av Felicia Engblom som hälsades välkommen till styrelsen.
Tyvärr valde var revisor att avsäga sig omval och valberedningen hade inget nytt förslag så den posten fick för tillfället lämnas vakant med uppdrag till valberedningen och hela föreningen att hjälpas åt att hitta en ny revisor.
När det gällde våra övriga kommittéval blev det omval på Ungdomskommitten av Gittan och Moona med Karin som fortsatt stöd och backup. UK (uttagningskommitté till seriematcher) blev det omval av Karin och Gittan. Även på trivselkommittén blev det omval av Elliz, Sylvia, Anci och Sussie. När det gällde valberedningen ställde både Elliz och Sussie upp på omval medan Sara valde att tacka nej. Det innebär att även där finns det en vakant plats men inte lika akut att fylla.
När det gälle val av ombud till ÖBF:s årsmöte valde (efter rekommendationer från ÖBF) Zorita att representera med fyra ombud - Maria J, Moona, Elliz och Gittan.
Det fanns inga inkomna motioner att diskutera men däremot togs frågan om att spela SM-kval och KM seperarat eller gemensamt. Då det var så få medlemmar närvarande på årsmötet valde årsmötet att frågan ska tas upp på julslagningen då vi förhoppningsvis även vet var individuella SM spelas.

Mötet avslutades med att vi hälsade nya medlemmar välkomna, främst närvarande Felicia. Efter det följde prisutdelning av KM-priser samt att Gittan avtackades för det fina jobb hon lagt ner i styrelsen nu nu när hon valt att avgå men inte dra sig tillbaka utan istället satsa på rekrytering inom bowlingen. Gittan uppvaktades även då hon under sommaren fyller jämnt!


Tyvärr kunde inte vår silvermedaljör Carina närvara (pokalen till vänster)
Men Klubbmästare Moona och bronsmedaljören Felicia var på plats.


Gittan valde att avgå från styrelsen och istället engagera sig i en nybildad rekryteringsgrupp i Sporthallens Bowling. Vi tackade henne för det engagemang hon lagt ner i styrelsen och vet att hennes nya uppdrag kommer att gynna även oss. Vi passade även på att uppvakta henne inför hennes kommande födelsedag (passerad när dett skrivs).

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info