Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Wiklund Pia tränar inför helgen comeback

Inför helgens hemmamatcher!

17 MAR 2018 00:26
På söndag spelar båda våra lag hemma och vårt allsvenska lag inleder kl 11.00 mot serieledande BK Söder. Det blir en bra match med en comeback i startuppställningen - Vi hoppas på starkt publikstöd!
  • Uppdaterad: 15 JUN 2018 00:11

Nu på söndag finns det möjlighet att se båda våra lag spela!

Kl 11.00 startar allsvenska matchen som kommer hålla hög klass då det är serieledande BK Söder från Kristianstad som står för motståndet. Söder leder serien med två poäng före Calluna och spelar för att ta sig tillbaka till Elitserien. Zorita ligger precis under kvalstrecket för att få kvala för att hålla sig kvar i allsvenskan. Vi är bara en poäng efter Team Trollhättan som ligger precis ovanför strecket, vi har bättre diffkvot än båda lagen på kvalplats. Båda lagen har mycket att spela för vilket garanterar en sevärd match!
Zorita som haft en skadedrabbad säsong kan denna söndag, med stor glädje, presentera en comeback på banorna. Det är Pia "Kisa" som kommer dra på sig matchtröjan och kliva in i "the green mean striking machine". Vi är otroligt glada över att Pia är tillbaka och hälsar henne varmt välkommen! I övrigt är laget i stort sett samma som förra helgen. Gittan kan inte spela och Elliz är skadad. De åtta spelarna som startar är Jenny, Maria, Marita, Pia, Carina, Moona Å, Mona W, Sylvia med Karin (undertecknad) som reserv. Elliz kommer vara med oss som coachande stöd.
Ta chansen att se svensk dambowling på hög nivå och stötta Zorita så vi får ha kvar ett allsvenskt bowlinglag i Linköping!

Kl 13.20 matchen efter spelar vårt reservlag mot Ten Pin från Motala. Här kan man se våra tre unga, duktiga juniortjejer - Sandra, Amanda och Anna. Vi kommer även ha en eller två juniorkillar med i laget. Våra seniorer som spelar är Mona SK, Maria M, Karin och ev Pia.

Hoppas vi ses i Sporthallens Bowling på söndag!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info