Hoppa till sidans innehåll
Foto: Moona Åberg Glada vinnare i årets KM i minigolf!

KM i minigolf!

11 JUN 2019 00:09
Det är lite av tradition att Zorita spelar ett KM i minigolf i Valla i början av juni när bowlingen har lugnat ner sig lite... det här året var det roligt nog många som anslöt!
  • Skapad: 11 JUN 2019 00:09

Totalt var vi 17 deltagare som spelade minigolf i det fina vädret i Valla på måndagkvällen! Vi tävlade i tre olika klasser och det var både jämnt och spännande och har krävt en del kontrollräkning så här i efterhand.

Den stora klassen Zorita Dam var det nio deltagare och där var det Elliz som var titelförsvarare från förra året. Det blev en väldigt jämna resultat där det skiljde två poäng mellan de tre topp-placeringarna och även jämnt i hela klassen. Elliz slutade i år på en tredje plats och efter flera kontrollräkningar stod det klart att Anci kom på andra plats efter grymt spel och inte mindre än 4 spikar. Vann med en enda poäng gjorde undertecknad efter ovanligt jämnt spel.

Vår ungdomsklass bestod denna gång av endast tre tjejer då fjolårets vinnare i ungdomsklassen, Hampus fyllt 16 år och därmed inte längre fick tävla där utan i öppna klassen. Det blev väldigt jämnt mellan våra unga tjejer Sandra och Amanda men när resultaten var räknade var det Sandra som tog KM-titeln och Amanda kom på andra plats. På tredje plats kom vad vi hoppas kommer bli en blivande bowlingstjärna, unga Malva endast fem år ung!

Öppna klassen hade förra året ingen större konkurrens då Per K var själv och spelade där. Hampus som flyttats dit hade ett mål och det var att slå titelförsvarande Per K. Det här året blev det dock lite större konkurrens då vi hade hela fem startande i den öppna klassen! Det blev efter grymt bra spel en Per som segrade även detta år men nu var det Per B, tätt efter kom Anders på andra plats och Hampus klarade sitt mål och tog en tredje plats.

Efter spelet samlades alla för en gemensam picknick och prisutdelning. Även stora KM-bucklan delades ut till Sandra som ska dela den med Albin. Sandra fick även sin bronsmedalj från 2-manna SM!

Vill ni se lite fler härligt foton från minigolfen hittar ni dem här (klicka på länken)

Resultatlistor KM Minigolf 2019

  Zorita Dam     Ungdom     Öppen  
Plac Namn Slag   Namn Slag   Namn Slag
  1. Karin 50   Sandra 66   Per B 48
  2. Anci 51   Amanda 72   Anders 49
  3. Elliz 52   Malva 89   Hampus 54
  4. Maria J 55         Per K 56
( 5.) Sylvia 55         Bosse 57
  6. Felicia 62            
  7. Moona 65            
  8. Gittan 68            
  9. Sussie 71            
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info