Hoppa till sidans innehåll

Nästan som internmatch

12 FEB 2019 23:56
Förra veckan spelade Zorita en 4-manna match mot Sporthallslaget och det var nästan som en internmatch då båda lagen innehöll Zoritas medlemmar.
  • Skapad: 12 FEB 2019 23:56

De flesta onsdagar kl 19.00 spelas Reservlagsserie 6 en 4-mannaserie med Sporthallens speciella spelsätt. Det är 2-mannalag, am spelsätt och banpoäng precis som i 8-manna. Men eftersom det bara är fyra spelare blir det dubbla möten samt att det bara spelas om 12 poäng.

Förra onsdagen spelade Zorita en "bortamatch" mot Linköpings Sporthall BF U (oftast kallad Sporthallens Ungdom). För Zorita spelade Elliz, Moona, Sussie och Maria M.
Sporthallslaget bestod av undertecknad (Karin), Sandra och Amanda som har licens för Zorita och Per som är med i Zoritas styrelse men har licens för Zorrow.

Det blev en bra start för Zoritalagets del som tog full pott efter att vunnit ett bord med bara EN poäng. Kägelpoängen blev fina 682 på fyra första serierna. Andra serien laddade Sporthallslaget om rejält och kunde kvittera via 3-0 så att det stod 3-3 när halva matchen var spelad. Den här gången var det Sporthallslaget som spelade ihop 681 kägelpoäng. Tredje och fjärde serien blev inte lika höga kägelpoäng och det var "hemmalaget" som läste banorna bäst. Full pott på två serier och slutresultatet 9-3. Moona matchbäst med 756 följt av Karin på 743 men de stora vinnarna var nog ändå våra otroligt duktiga ungdomar i Zorita! Sandra spelade ihop fina 685 poäng och Amanda spärrade den ena svåra uppställningen efter den andra och fick ihop 598 poäng. Hela matchprotokollet hittar ni här

Det var en riktigt rolig match att vara med och spela och redan imorgon kan Zorita se fram mot nästa "bortamatch" hemma i Sporthallen. Den här gången mot Zorrow Club B och med Sandra i Zoritalaget spelandes med Maria M, Elliz och Maria J. De kommer möta Sandras pappa Per, Denny och ungdomarna Joel L och Joel W.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info