Hoppa till sidans innehåll

Ny bortaseger!

18 NOV 2018 17:52
När serien väl drog igång igen fick vi starta med ännu en bortamatch men med en kortare resa denna gång och bara en match.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2018 17:52

Efter uppehållet var det dags för en ny hemmamatch. Den här gången var det enkelresa Västervik tur och retur och bowlingmatch mot BK Båken.

Vi hade även denna helg en debutant i laget! Det är Felicia som seriemässigt närmast kommer från Elan i Hudiksvall (laget vi mötte förra omgången) men som har varit utomlands några år. Nu studerar hon i Linköping och har till vår stora glädje valt att börja träna och spela bowlingmatcher med oss i Zorita - varmt välkommen Felicia!

Glädjande nog är även Elliz tillbaka på banorna efter sin skada. Hon har tränat och varit med på 4-mannamatch och fanns även hon nu med på resan till Västervik. Övriga medresenärer i minibussen var undertecknad, Carina, Maria J, Sandra, Gittan och Moona. Pia som var halvvägs där tog egen bil. 

Matchen inleddes riktigt bra med strikekavalkad av Moona som landade på 251 poäng. Vi plockade hem 2 bord och totalen. Andra serien blev det nästan full pott men ett bord slutade oavgjort så 0-4 till oss. Även tredje serien vann vi med 2-3 och därmed var matchen avgjord. Tredje serien blev lite mer avslagen för vår del men vi vann även den med 2-3 och matchen med 6-13. Bra spel av Moona och en ny 800-slagning när hon blev matchbäst på 814 poäng. Bra debut av Felicia som landade på 701 poäng och riktigt bra kämpat av oss som lag tillsammans mot en ny seger. Vi ligger just nu 3:a i en lätt haltande tabell där serieledande Biet/Finesse har spelat 8 matcher och leder på 14 poäng. Tvåan Gotland har bara spelat 4 matcher och har 8 poäng samma som oss på 3:e plats och med 7 spelade matcher.
Hela matchprotokollet hittar du här
Länk till tabellen hittar du här

Nästa helg är det äntligen dags för hemmamatch! Den kommer spelas på söndag 25/11 kl 16.00 mot Flamman från Uppsala.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info