Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Storseger mot BK Lin lördagen den 19/1

Ny hemmaseger!

20 JAN 2019 22:08
När det var dags för årets andra seriematch var det med ändrade lagkonstallationer och spelare. Vi visade än en gång att vi spelar och vinner som ett lag!
  • Skapad: 20 JAN 2019 22:08

Lördag vid lunchtid var det dags för vår andra hemmamatch 2019. Det bar BK Lin från Söderhamn som hade gjort en långresa ner till Östergötland.

Tre spelare från förra helgens uppställning var inte med Pia, Felicia och Gittan. Istället var Frida tillbaka och vår unga Amanda. Som reserv fanns Ulli som sakta men säkert tränar sig tillbaka efter skada. Zorita öppnade starkt med 1396-1259 i kägelpoäng och 4-1 i banpoäng. Den nivån höll sig sedan hela matchen igenom och Ulli kunde lugnt gå bakom och heja på laget som skötte sig utmärkt. Hejade gjorde även vår lilla härliga skara av trogna publik - ni är guld värda!

Vi vann samtliga serier och hade avgjort matchen redan efter tre men gjorde ändå vår bästa runda i sista serien när vi spelade ihop 1412 poäng. Slutsiffrorna blev seger med 15-5. Vi jobbar otroligt bra tillsammans och det är så kul att se och spela med våra duktiga ungdomar! Moona blev matchbäst på 781 följt av Frida på 764. Hela matchprotokollet hittar du här

Vi håller med det resultatet vår 3:e plats i tabellen med 16 poäng, samma som 2:an Stånga. Det skiljer fyra poäng upp till serieledande Biet/Finesse som i helgen fick se sig besegrade av norrlandslaget Elan. Det skiljer även fyra poäng till 4:e platsen som i dagsläget innehavs av just Elan. Hudiksvallslaget har tre matcher mindre än oss spelade och vår sista match är just mot dem så det kan bli en riktigt spännande vår.

Närmast väntar en bortasväng kommande helg med matcher mot Ankaret i Norrtälje och Flamman i Uppsala.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info