Hoppa till sidans innehåll

Otroligt skön seger!

18 FEB 2018 21:05
Härligt hemmaseger för allsvenska laget när tabellfyran Trolle kom på besök! Lördagens match bjöd på massor av kämparglöd och fint lagspel!
  • Skapad: 18 FEB 2018 21:05

Det blev verkligen en jämn inledning på lördagen allsvenska match. Första serien tappade vi ett bord med tre poäng och det blev oavgjort på totalen, vilket innebar 2-2. Andra serien såg länge ut att bli en 3-2 ledning till oss men när slutrutorna var färdigspelade stod det 1-4 istället. Då vaknade tävlingsandan och tredje rundan sopade vi helt rent och tog full pott då vi ökade medan gästerna tappade lite. Det innebar 8-6 inför sista serien och vi fortsatte att öka och tog hem tre bord och totalen.
Grymt bra laginsats hela vägen och kul att se Elliz slå personbästa och bli matchbäst på 832 poäng! Vi är även glada att vi kunde ha Maria med i laget! Segern med 12-7 innebär att hoppet om kvalplats leder. Vi ligger precis under strecket men bara en poäng efter Trollhättan som är ovanför strecket och vi har en bättre diff. Bra jobbat tjejer på banan och publiken bakom! Tillsammans Zorita, tillsammans är vi starka!
Hela matchprotokollet ser du här

Vårt reservlag såg på söndagen fram mot att möta Team Baltzar från Motala. Båda klubbarna har bra ungdomsverksamhet och hade också i matchen med flera ungdomar. Tyvärr var Baltzar lite väl förstärkt på seniorsidan så våra spelare hade inte någon chans att komma in i matchen. Det blet ändå en trevlig match och bra träning. Sylvia/Mona SK lyckades knipa 2 poäng och Sussie/Maria M tog 1 poäng. Högsta slagningarna i hemmalaget stod Mona SK för med 652 poäng och Hampus som lånats in från Team Linköping BC spelade ihop 648 poäng. Bortalaget hade tre spelare över 800-strecket. Hela matchprotokollet hittar du här

Skribent: Karin Wiklund
Epost: This is a mailto link

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info