Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SvBF


 
 
 
Det visade sig att ni läsare uppskattade den återkommande texten, ”Bowlingsverige runt” förra året. Därför återkommer vi på swebowl med ”Bowlingsverige runt”, en text som mest inriktar sig på matcher och prestationer under eliten och allsvenskan.
 
Den italienska europatourtävlingen Rome Open avgjordes i helgen av en Roll-off mellan tysken Oliver Morig och italienaren Pierapaolo De Filippi. Efter tävlingen leder Jenny Wegner fortfarande europatourrankingen.
 
Precis som de senaste åren ser årets dam elit, trots att det bara spelats en enda omgång ut att bli en kamp mellan Spader Dam och Team X-Calibur. På lördagen tog X-Calibur två vinster och på söndagen var det Spader Dams tur att vinna två matcher.
 
 

Jämn seriestart söderut

(2018-09-16 00:10)
Sydallsvenskan inleddes tämligen jämt denna säsong och många lag fick ge sig till tät kamp för att knipa sina poäng. Stod ut gjorde både BK Joker och BK Full House som oerhört övertygande tog hem sina matcher.
 
Mellanallsvenskans första omgång bjöd endast på en bortaseger och den var det Djurgårdens IF som noterade. Man gjorde det dessutom i en gastkramande tillställning mot Sandvikens AIK.
 
Under lördagen spelades sju matcher i herrarnas Elitserie. Jösse vann två av dem. Det verkade inte vara nykomlingarnas dag, tills det blev dags för eftermiddagsmatch i Hässleholm mellan BK Femtionian och Team Pergamon.
 
Nordallsvenskan startade med att alla åtta lagen spelade två matcher vardera på neutral plan. Bodens BS som åkte ur elitserien i våras har fått en fina start med två vinster. Även Umeå IK kommer ifrån första spelomgången också med två vinster.
 

X-Calibur vann dubbelt

(2018-09-15 20:28)
Haga Bowling i Norrköping är hallen där damernas elitserie spelar sitt första sammandrag. Profilen Elitserien 39 verkar vara en utmaning för många av spelarna. Bäst behärskades den under lördagen av X-Calibur.
 
 
 
 

Vi är Zorita!
läs mer om klubben
 

 

Våra sponsorer;

Nu har Klubbfajten startat!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser värda 18.000 kr. Bland annat biljetter
till Sverige - Luxenburg. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@zorita.se

Se all info