Info från styrelsemöte

2015-02-13 14:41
Vi gör ett nytt försök att få ut information till medlemmar utifrån de frågor som diskuterats på våra styrelsemöten.
  • Uppdaterad: 2015-02-13 14:57

Vi hade senaste styrelsemötet den 9 februari och förutom de vanliga punkterna kom följande upp till diskussion under rapporter och övrigt.

• Föreningsanalys
    Vi har erhållit Idrottslyftsbidrag till våra tränarutbildningar och i samband med detta gjort en första föreningsanalys som ett antal av våra medlemmar deltagit i genom att fylla i en enkät eller muntligt samtal.
    Det kommer bli en uppföljning där vi har chansen att arbeta mer med våra föreningsfrågor men vi har valt att lägga detta utanför aktiv säsong. Troligtvis kommer detta arbete påbörjas i maj och sedan fortgå under juni och augusti men mer information kommer.
  • Träningsdag
    Vi diskuterade genomförandet av en träningsdag under våren och efter samråd med Pia har vi nu beslutat att det blir söndagen den 22/3 kl 08.00-12.00 i vår hemmahall. Boka in datumet så kommer en anmälan upp!
  • Ungdomsserien
    Äntligen kommer Ungdomsserien igång. Det blir två sammandrag under våren. 22/3 kl 12.00-17.00 i Linköping och 19/4 kl 11.00-16.00 i Motala.
  • SM och KM
    Även i år är tanken att vi spelar vårt klubbmästerskap samtidigt som vi deltar i SM. Datumet vi bokat är 9/5 och SM spelas i Stockholm. Mer information och intresseanmälan där vi ska ta ställning till lite olika alternativ kommer upp på klubbtavlan inom kort.

Vårt nästa styrelsemöte är flyttat till måndagen den 16/3 och tänk på att du som medlem gärna får skicka med frågor du vill att vi ska ta upp!

Skribent: Karin Viklund

Vi är Zorita!

Nu har Klubbfajten startat!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser värda 18.000 kr. Bland annat biljetter
till Sverige - Luxenburg. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,