Nyheter från senaste styrelsemötet

2014-03-17 23:18
För något år sedan provade vi att skicka ut information efter varje styrelsemöte. Nu tar vi upp det igen men presenterar det här på hemsidan istället.
  • Uppdaterad: 2014-03-17 23:38

Zoritas styrelse samlades hemma hos Moona i Stjärnorp måndagkväll (17/3) för styrelsemöte.

De sedvanliga punkterna betades av med protokoll, ekonomi, rapporter och övriga frågor.

Det rapporterades att klubben har några spelare som deltar i Svenska Cupen i bowlinghallen.
Karin rapporterade att hon var med reservlaget nere på banorna i ett försök att coacha/stötta dem och att hon hoppas få fortsatt förtroende att göra det i mån av tid, både från styrelsen och spelarna.
Zorita har ett lag med i 3-manna SM Dam och allt är bokat och klart med starttider och hotell.

De hemmamatcher som ställdes in har nu fått nya matchtider som presenterats här på hemsidan. Reservlagsmatchen mot Zorrow kommer spelas nu på söndag kl 17.00 och Maria tar ut lag och presenterar under tisdagens träning.

Allsvenska matchen kommer tyvärr behöva spelas när reservlaget är på bortaresa till Örebro och Kumla - söndagen den 6/4 kl 11.30. Det innebär att vi får hoppas att så många som möjligt av våra spelare kan och vill spela då det blir omöjligt att dubblera. Vi hoppas få ihop det och återkommer med mer information närmare, men ser gärna att alla som kan bokar in söndagen den 6/4.

Helgen 3-4 maj är det bokat för vår kombinerade KM/SM-resa till Göteborg. Moona har gått ut med information och tagit emot anmälan. Det är 12 starter bokade och vi har bokat 3 st 3-bäddsrum och 1 familjerrum. Klubben står för lagavgiften och UK sätter ihop 2- och 4-mannalagen. Varje spelare står själv för individuella startavgiften och som tidigare informerats om kommer klubben subventionera hotellkostnaderna via våra misspengar. Är det någon som missat att anmäla sig bör ni omgående kontakta Moona för anmälan alt reservlista om det är fulltecknat.

Datum för nästa styrelsemöte är måndagen den 28/4 om ni som medlemmar i klubben har något ni vill att vi ska ta upp är det bara att ni meddelar detta till Moona.

Vi är Zorita!

Nu har Klubbfajten startat!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser värda 18.000 kr. Bland annat biljetter
till Sverige - Luxenburg. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,