Foto: Karin Wiklund Fyra ungdomar var med i årets KM i bangolf!

KM i bangolf

2018-06-15 00:10
Sedan många år spelar Zorita KM i bangolf i Valla i juni och sedan några år tillbaka har vi infört en ungdomsklass. I år var det dessa fyra ungdomar som startade!
  • Uppdaterad: 2018-06-15 00:10

Det var Hampus som var titelförsvarare och han spelade bra även detta år. Någon som också spelade riktigt bra och som var riktigt nära att knipa titeln var Joel L. När Hampus avslutade med två spikar gjorde han det svårt för Joel att komma ikapp även om han också avslutade med en spik. Det blev två slag som skiljde dem åt. Hampus lyckades spika på tre banor (5, 17 och 18) något han var ensam om. Det var klubbmästaren i seniorklassen Elliz som var hade två spik annars hade vi andra en eller ingen.

Grattis Hampus till klubbmästartiteln! Vi hoppas på fortsatt bra spel och gärna fler spelare till nästa års klubbmästerskap.

Resultat i ungdomsklassen

Plac Namn Poäng
  1 Hampus   55
  2 Joel L   57
  3 Nora   75
  4 Sandra   79

Nu tar vi lite sommarlov från bowlingen och laddar energi med sol och bad! Vi hoppas få se alla våra ungdomar tillbaka i höst igen!

Den ledarledda ungdomsträningen startar tisdagen den 4 september kl 17.00 men självklart finns det möjlighet till egen träning innan nu i juni på tisdag-torsdag kl 12-18 och när hallen öppnar igen i augusti!
Ni hittar öppettider för hallen på hemsidan www.sporthallensbowling.se

Vi är Zorita!

Nu har Klubbfajten startat!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser värda 18.000 kr. Bland annat biljetter
till Sverige - Luxenburg. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,