Gratis fika på söndag!

2018-03-17 00:56
Ett led i att bli en bra bowlare är att titta på bra bowling! Därför vill vi gärna få ner våra ungdomar för att se allsvenska matchen mellan Zorita och serieledande BK Söder från Kristianstad!
  • Uppdaterad: 2018-03-17 00:56

Det vore väldigt kul att få ner så många av våra ungdomar som kan för att titta på allsvenska matchen mellan Zorita och serieledande BK Söder.

Så kul att jag beslutat använda "ambassadörspengar" till att bjuda de ungdomar som kommer ner på korv och festis! Matchstarten är kl 11.00 och erbjudandet gäller kl 11-12.30 nu på söndagen den 18/3. Det kommer finnas en lista i cafeterian där de prickar av er!

Ni som varit med ett tag kommer även få se ett gammalt bekant ansikte på banorna då Pia gör comeback och är med i laget!! Även Moona spelar med från start och jag, Karin starta som reserv.
Våra motståndare Söder spelar för att vinna serien och vi spelar för att hålla oss kvar i allsvenska serien så det kommer bli en riktigt bra match!
Vi hoppas kunna få ihop ett starkt publikstöd som hejar och låter.

Matchen efter kl 13.20 kommer Zoritas reservlag spela mot Ten Pin. Det blir nog en jämn och spännande match där vi kommer ha Sandra, Amanda och Anna med. Vi har även lånat in Hampus från Team Linköping så halva laget kommer vara väldigt ungt - medan andra halvan är desto äldre :)

Vi hejar också på våra juniorkillar Albin och Joel L som kommer spela i Zorrows a-lag på lördag 17/3 kl 12.00. Zorrow har redan vunnit serien, division 3, och vill gärna spela in ungdomarna i laget.

i är Zorita!

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,