Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Det här fotot speglar hur glada och stolta vi är över våra duktiga ungdomar!

Ungdomarnas helg!

16 APR 2018 00:23
Den här helgen var sista helgen med seriespel för våra klubbar i Sporthallens Bowling. Vi hade roligt nog våra ungdomar med i de flesta matcher och divisioner!
  • Uppdaterad: 16 APR 2018 00:25

På lördagmorgonen var det Albin som spelade med Zorrows representationslag i div 3. Albin var riktigt grym på banorna och spelade ihop otroligt fina 733 poäng efter jämnt och bra spel - det blev även tre banpoäng med lagkompisen Thomas. Matchen slutade 17-3 till hemmalaget Zorrow mot Sleipner från Norrköping  
  Sen eftermiddag var det Sandra som fick göra allsvensk debut i Zoritas representationslag. Det märktes att det var lite nervöst men Sandra klarade sig galant och spelade så mycket bättre än vad siffrorna visade. Det blev 610 poäng och även här tre banpoäng men lagkompisen Karin. Matchen slutade 16-4 till Zorita mot Bells från Bjuv. 
I söndagens reservlagsmatch mellan Zorita och SF-04 från Åtvidaberg deltog Anna och Sandra från Zorita samt Joel L och Albin från Zorrow. Anna satte personbästa på en serie, 159, i andra serien och även på fyra serier med 545 poäng. Hon och Sandra (som fick ihop 566 poäng) knep även en banpoäng. Joel L satte personbästa på fyra serier med 703 poäng och tillsammans med Albin (som fick ihop 632 poäng) tog de två banpoäng! Matchen slutade 6-14.
   

Avslutningsvis på söndagen så var det vår adept Hampus som sedan två år spelar för Team Linköping. Han började säsongen med att få göra debut i deras farmarlag och nu fick han även avsluta säsongen med att spela i farmarlaget. Det blev en stabil insats tillsammans med Janne G som spelade sin sista seriematch. Det var en otroligt jämn match som borde slutat oavgjort men slutade med 9-10. Matchpoängen var 5790-5783 så jämnt var det. Hampus fick ihop 689 poäng och tog en banpoäng

Det återstår några 4-mannamatcher för våra ungdomar i Sporthallslaget, Zorrow, Team Linköping samt SM-kval och någon tävling innan säsongen är helt färdigspelad.

Vi är väldigt glada och stolta över att våra ungdomar vill vara med och spela med oss seniorer och det har varit många roliga matcher! Det har också varit kul att två föräldrar valt att ta licens och vara med och spela - kanske kan det bli fler till nästa säsong. Vi i Zorita ser gärna att några mammor också vill börja spela! Vi lovar att det är lika roligt som det ser ut att vara!

För våra ungdomar som är med på tisdagsträningen återstår även ett KM den 24 april och troligtvis även en traditionell föräldramatch den 8 maj men mer info om det kommer.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer;

Nästa klubbfajt startar 25/4 2019!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,
in och tävla här: www.klubbfajten.se

 

 

 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;

 


sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link