Vilken rolig träningskväll! - Linköpings DBS Zorita - Bowling - IdrottOnline Klubb
Foto: Per Karlsson Årets kreationer och spelare i Höstlovstävlingen!

Vilken rolig träningskväll!

2017-11-01 01:20
Höstlovsträningen är ofta en av våra roligaste träningar då vi brukar ha en tävling mellan ungdomarna och ledarna med Halloween-tema. Som ni ser på bilden gillar några av oss ledare det här riktigt mycket!
  • Uppdaterad: 2017-11-01 01:20

Det var nio ungdomar som var hemma och kunde vara med på vår höstlovstävling. På ledarsidan saknade var vi tre stycken då Moona inte kunde spela pga skada men var med och coachade. Totalt 12 spelare på banorna. Efter en gemensam uppvärming fördelade ungdomarna ut sig tre på varje banpar och vi ledare delade upp oss på varje banpar. Vi insåg snabbt att vi skulle vara chanslösa och valde att ta hjälp av tre licensierade föräldrar som fick kliva in när en serie var spelad.

På första banparet spelade Joel L, Sandra och Anna mot Karin och Per. På andra banparet spelade Albin, Joel W och Otto mot Gittan och Robban. På tredje banparet spelade Amanda, Jonna och Hampus mot Niclas och Bosse. Per, Robban och Bosse var som sagt inte med första serien.

Första serien vann ungdomarna på samtliga bord och totalen så full pott med 4-0 i banpoäng! Andra serien när ledarsidan förstärkt med föräldrar blev det jämnare. Ledarsidan lyckades jämna till resultatet lite och vann två bord och totalen så serien slutade 1-3. Det innebar ändå att våra otroligt duktiga ungdomar vann med 5-3! Totala matchpoängen blev 2134 för ungdomarna mot ledarsidans 1514 så det är bara att hålla med om att banpoäng gör det hela mer spännande och roligare att spela om!

Nästa vecka fortsätter vi träna som vanligt med lite fokus på spärrspelet. Vi får förhoppningsvis besök någon gång under november av Örnens duktiga 2-handsspelare Markus som ska spela med våra ungdomar och ge lite tips och råd till de som vill spela med 2-hand. Markus var med i matchen mot Team Linköping i Sporthallen och då spelade han ihop smått otroliga 1011 poäng på fyra serier (230, 213, 290 och 278).

Vi är Zorita!

Nu har Klubbfajten startat!
Hjälp LDBS Zorita att vinna priser värda 18.000 kr. Bland annat biljetter
till Sverige - Luxenburg. Svara på enkla frågor om hur Sponsorhuset fungerar,