Hoppa till sidans innehåll

Seriespelet avslutas

15 MAR 2020 23:14
Det är beslutat att nationella seriespelet ställs in och återstående matcher inte spelas. För Zoritas del innebär det att det blir inget kvalspel till allsvenskan.
  • Skapad: 15 MAR 2020 23:14

Vi förstår och respekterar det beslut Svenska Bowlingförbundet tog idag, söndag 15/3 men visst känns det lite tomt och lite uppgivet just nu att den kanonsäsong vi gjort och hur vi kämpat som lag inte leder någonstans. Vår vinst i division 1 lär inte tas ifrån oss men någon möjlighet att kvala till allsvenskan blir det inte.

Den information som kommit från SvBF är att "Det blir inget slutspel och när serierna startar igen, kommer de att göra det med samma indelning av serierna som hösten 2019. Inget lag kommer alltså att gå upp, eller åka ur, oavsett nuvarande placering."

ÖBF har styrelsemöte på onsdag och kommer fatta officiellt beslut om reservlagsserien men troligt är väl att de följer SvBF riktlinjer.

Även SM-kvalet ställs in vilket innebär att Zoritas planerade SM/KM-resa den 16/5 kommer inte att bli av. Möjligheten att istället spela ett KM på hemmaplan är något styrelsen får se över - kanske en möjlighet att stötta bowlinghallen. 

Så länge bowlinghallen håller öppet fortsätter träningen som vanligt men självklart tar vi hänsyn till varandra och håller oss hemma om vi är sjuka.

Ta hand om er och varandra!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info