Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Pia spelade ihop 857 poäng som är säsongens nya högsta slagning

Äntligen hemmamatch!

10 MAR 2019 22:41
Efter ett långt uppehåll fick vi äntligen spela på hemmaplan igen! För motståndet stod DN/Expressen från Stockholm. Vi fick en seger och en ny högsta-slagning!
  • Skapad: 10 MAR 2019 22:41

Efter ett långt uppehåll och förlusten på Gotland var det skönt att få spela på hemmaplan med hemmapublik/stöd. Lördagens match mot DN/Expressen startade kl 11.00 och med väldigt avvaktande och låga men jämna resultat. Så jämnt att det t o m blev oavgjort på ett bord och 2-2 i matchpoäng.

Andra serien ökade siffrorna rejält för båda lagen och även om banpoängen blev 1-4 var matchen mycket jämnare än så. Det blev den tändvätska som vi och vårt hemmastöd behövde för tredje och fjärde matchen blev det riktigt bra drag i hallen och spelet lyftes rejält från vår sida medan våra gäster höll kvar en jämn nivå. Tredje serien kvitterade vi via 4-1 så att det stod 7-7 i matchen. Vi ökade nästan 100 poäng varje serie och avslutade med 1501 i matchpoäng och 5-0 i banpoäng! Riktigt härlig lagseger lyfta av våra trogna supportrar! Pia blev matchbäst och satte även en ny högsta slagning den här säsongen när hon spelade ihop fina 857 poäng. Hela matchprotokollet hittar du här

Vi behövde segern men tyvärr försvann våra chanser till allsvenskt kval den här helgen ändå. Vi ligger på en fjärde plats med 20 poäng och kan som mest få 22 poäng med en match kvar att spela. Stånga och Biet/Finesse som ligger 1:a och 2:a har redan 23 poäng. Elan på 3:e plats har 22 poäng och tre matcher kvar att spela. De fick poäng på vad som verkar vara WO den här helgen och även om de skulle förlora sina tre återstående matcher är deras kvot 75 poäng mot våra 19... så nu återstår bara att se vad som kommer hända med damserien efter sammanställningen av enkäten.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info