Hoppa till sidans innehåll

Äntligen spel igen!

15 OKT 2021 17:47
Den här helgen är det äntligen seriespel igen! Allsvenska laget får chans till revansch när Calluna kommer på besök på lördagen och så är det premiärmatch för reservlaget!
  • Skapad: 15 OKT 2021 17:47

På lördag kl 16.00 kommer Calluna på besök från Borås och vi hoppas ju självklart på att få revansch både från förra mötet med Calluna och från förlusten hemma. Det blir vår andra men även vår sista hemmamatch för hösten!?!! Ja, det stämmer det blev bara två hemmamatcher i Sporthallen under hösten!
Vi kommer spela hemmamatcher även nästa helg - men de spelas på ett sammandrag i Jönköping.

Laget är lite annorlunda mot det laget som mötte Calluna på deras hemmaplan. Felicia har åkt hemhem och står över denna match. Trist nog har vi även fått göra en sen justering då Moona åkt på en förkylning och inte kommer kunna vara med. Vi hoppas hon kryar på sig och vet att hon kommer stötta oss hemifrån!
Tillbaka i laget är Maria J som var förkyld och inte kunde följa med till Borås och även Anna tillkommer i laget. Moona kommer ersättas av Lagge som ansluter direkt efter sin match med Origo och därmed börjar som reserv. Tidigare laguppställningen på hemsidan har därmed korrigerats och startfältet ser nu ut enligt följande; Ulli/Maria J, Sylvia/Carina, Sandra/Karin, Gittan/Anna och Lagge som ansluter så fort hon hinner.

På söndag kl 10.00 blir det seriepremiär för Reservlagsserie 1 och det blir blandlagsmöte i Sporthallen då vårt blandlag med Team Linköping kommer möta blandlaget City/Zorrow. Med andra ord upplagt för ett riktigt Linköpingsmästerskap! Zorita kommer ha med tre spelare i blandlaget och det är Sylvia, vår yngsta licensierade tjej Amanda och lite extra kul blir det att återigen få se Maria M på banorna efter pandemi och skadeuppehåll.

Nu hoppas vi att vi också får tillbaka vår trogna publik till hallen för vi kommer behöva ert stöd! 
Vi kommer göra allt för att bjuda på bra bowling och en härlig stämning både på och bakom banorna!

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info