Hoppa till sidans innehåll

Förlust för reservlaget

05 DEC 2021 22:24
Det blev en förlust för det gemensamma reservlaget mot BK Mjölby Bowling i höstsäsongens sista seriematch!
  • Uppdaterad: 05 DEC 2021 22:24

Söndagens reservlagsmatchs speglade lite av den höstsäsong som Zorita haft men med den matchen tänker vi nu lägga höstsäsongen bakom oss och se fram mot en vårsäsong full av nya matcher och nya poäng att spela om!

Det blev kanske inte en så spännande match även om det var till viss del jämnare än vad banpoängen visar. Första serien storspelade Team Linköpings Jonathan/Joel och fick ihop 452 poäng tillsammans, det blev banpoäng men tyvärr lagets enda och 1-4 efter första serien. Andra serien verkade vi hänga med lite längre men lite slarv och vi tappade samtliga bord med 20-30 poäng. 1-9 efter halva matchen var en rejäl uppförsbacke och även om vi kämpade tog vi oss inte uppför den. Det såg riktigt bra ut länge i tredje serien men tyvärr tappade vi på slutet och endast Sylvia/Karin fick med sig poängen. Även sista serien blev 1-4 efter lite för mkt tomrutor mot slutet och förlust med 3-17. Högsta slagningen i reservlaget stod Team Linköpings och Zoritas ungdomsledare Joel för som blev matchbäst på 768 poäng, följt av Zoritas Karin på 676 poäng. Övriga spelare från Zorita var Maria M 617 poäng, Sylvia 453 poäng/3 serier och Anna 449 poäng/3 serier. Hela matchprotokollet hittar du här

Nu tar vi som sagt juluppehåll och Zoritas allsvenska lag som haft uppehåll hela november och december ser fram mot att få inleda serien igen på lördagen den 15/1 kl 11.00 "hemma" mot BK Oden Falköping - för den här hemmamatchen spelas på Rosenlund i Jönköping. För reservlaget startar serien om söndagen den 16/1 kl 12.00 borta mot BK SF-04 i Åtvidaberg.

Zorita tackar publik och sponsorer för stödet under höstsäsongen och tillönskar alla en
God Jul och ett Gott nytt år!

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info