Hoppa till sidans innehåll

Händelserik resa för reservlaget

14 MAR 2022 18:10
Det var endast vårt gemensamma reservlag som spelade match den här helgen och det var en tripp till Mjölby och Motala på söndagen den 6/3.
  • Skapad: 14 MAR 2022 18:10

Det var två bilar med sex spelare som avgick från Sporthallen och åkte mot Mjölby där första matchen skulle spelas mot ett av seriens topplag BK Mjölby Bowlings reservlag. Väl i Mjölby anslöt två spelare från Mantorp och en spelare från Borensberg. Fullt lag på plats och vi kunde starta matchen lite tidigare. Tyvärr blev Mjölby lite för svåra för oss och de plockade hem första och andra serien med 4-1, var bara Anna/Felix som lyckades vinna sina bord. Tredje serien avgjorde Mjölby matchen via 5-0. Sista serien blev vår bästa serie men återigen var det bara Anna/Felix som fixade banpoängen även om det under matchens gång var väldigt nära på en del bord och vi tappade med enstaka käglor. Matchen slutade 17-3 (5650-4878). Matchbäst blev hemmalagets Krister Wenström på 785 poäng men Team Linköpings Felix var inte långt efter med 784 poäng. Från Zorita spelade Anna 562, Sylvia 483/3, Sussie 399/3 och Karin 385/3 - hela matchprotokollet hittar du här

Eftersom vi var klara i tid beslutade vi att åka till Motala och äta lunch innan matchen mot nästa topplag Team Baltzar/Ten Pin. Det blev dock lite stopp på vägen då Sussie fick punktering men Anders med stöttning av Martin och övriga hjälpte till att byta däck. Lite luftpåfyllning och så var vi på väg. Dock fick vi kasta i oss maten då hallen var bokad efteråt och vi inte kunde fördröja starten mer än någon minut. Här blev det trots matkoma en jämnare start och vi hängde med hyfsat i första serien. Lagkonstallationerna Anders/Sylvia och Hampus/Martin vann sina bord och vi var bara 21 poäng från i totalen. Andra serien sjönk resultaten något och det var bara Hampus/Martin som fick med sig banpoängen. Bägge lagen ökade lite igen i tredje och den här gången var det Anders/Sylvia och Anna/Felix som fick med banpoängen men vi tappade totalen med 27 poäng vilket innebar 10-5 inför sista. Sista serien verkade luften gå ur oss medan hemmalaget hittade spelet och tog hem 5-0 och vinst med 15-5 (5231-4959).
Matchbäst blev hemmalagets Jacob Ljungqvist. Högsta slagningen hos oss hade Sylvia med fina 725 poäng. Övriga Zoritors resultat var Anna 599, Sussie 348/3 och Karin 312/2 - hela matchprotokollet hittar du här

Det togs foton vid däckbytet men tyvärr har vi inte fått tillgång till dem! Vi kom iaf hem välbehållna och nu väntar ett uppehåll för reservlaget som spelar nästa match först söndagen den 3/4 kl 10.00 i Vilbergen, Norrköping mot BK Örnens reservlag.

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info