Hoppa till sidans innehåll

Höstens seriematcher

28 AUG 2019 09:10
Nu är seriematcherna lottade och klara så vår kalender är uppdaterad med höstens aktiviteter och seriematcher!
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 09:10

I år kommer vi ha vårt representationslag i Division 1 Södra Svealand där vi kommer få möta lite andra lag än förra året. Vi har även i år ett gemensamt 8-mannalag i Reserv 1 tillsammans med Team Linköping BC och Zorrow Club.

Till seriematcherna i division 1 behöver vi ha nio spelare medan vi till reservlagsmatcherna bara ska bidra med tre spelare.

Reservlaget kommer bestå av tre spelare från vardera klubb samt att vi turas om med vilken klubb som har en spelare som börjar som reserv. Den klubben som gör det har även ansvaret att utse en lagledare till den matchen. Under matchen så byter vi efter varje serie och en spelare kan bara bytas en gång så alla spelare får spela minst tre serier. Vid bortamatcher bistår respektive klubb med en bil till sina tre spelare samt ev medföljande hejarklack/lagledare. Lagkombinationerna kommer ev att lottas så att vi blandar spelare i 2-mannalagen.

När det gäller representationslaget är det UK som sätter ihop 2-mannalagen och utser reserv samt att byten sker mer efter behov.

UK tar ut spelare till båda lagen och det är möjligt att dubblera om vi någon helg har ont om spelare. Vill redan nu be er se över matchtiderna och i god tid meddela UK alt fylla i på klubbtavlan om det är några matcher ni inte kan spela. Gäller både representationslaget och reservlaget.

Passar även på att flagga för andra seriehelgen - söndagen den 22/9 då vårt representationslag har bortamatcher samtidigt som reservlaget spelar hemma, här finns ingen möjlighet att dubblera.

En roligare flaggning är helgen efter - söndagen den 29/9 då reservlaget spelar kl 10.00 och representationslaget kl 16.00 hemma. Vore väldigt roligt med en gemensam Zoritalunch mellan matcherna!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info