Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Våra härliga ungdomar och ledare på höstlovsträningen!

Höstlovsträning & Julkalendrar!

28 OKT 2020 21:05
Eftersom det inte är ofta det händer vill vi presentera en nyhet från ungdomssidan... På vår traditionella höstlovsträning med halloweentema var det fler tjejer än killar det här året!
  • Skapad: 28 OKT 2020 21:05

Vi har som tradition att på höstlovsträningen köra lite halloweentema för de ungdomar (och ledare) som vill och kan. Självklart är alla välkomna och utklädnad valfritt men vi ledare gillar att få "spöka ut oss". Det här året var det sju ungdomar med och faktist fyra av dem var tjejer. På ledarsidan hade vi vår duktiga hjälpledare Joel och sedan Moona och jag (Karin) så totalt var vi sex tjejer och fyra killar! Vi är ju självklart superglada för alla ungdomar som vill träna med oss men för Zoritas och dambowlingens återväxt hoppas vi ju att fler tjejer ska hitta ner till hallen och till vår träning!
Två av tjejerna som var med var ju våra rutinerade och licensierade spelare Sandra och Amanda. Sedan hade vi en tillfällig återvändare Emmie som förvirrande nog för oss ledare hade med sin kompis Emmie. 

I tisdags delades även våra Bingolotto Julkalendrar ut till både våra ungdomar och våra seniorer. Vi vill att alla säljer (eller behåller) minst två kalendrar var och vill ni sälja fler är vi givetvis glada. Sandra brukar ha säljrekordet. Pengarna ni får för försäljningen sätter ni in på Zoritas bg 5139-3577 och kom ihåg att märka betalningen med ert namn.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info