Hoppa till sidans innehåll

Info från medlemsmöte!

20 DEC 2021 21:15
Zorita bjöd in till ett kort medlemsmöte måndag 20/12 kl 19.00 via Teams för att prata om nya rekommendatioerna gällande Covid19, enkäten för dambowling och SM-veckan 2022!
  • Skapad: 20 DEC 2021 21:15

Rekommendationer Covid19
Vi kommer följa de rekommendationer som Svenska Bowlingförbundet går ut med men som det ser ut idag hoppas vi kunna fortsätta med seriespelet som planerat. För vårt allsvenska lag innebär det den 15/1 en resa i minibuss till Jönköping. Kommer det andra rekommendationer efter julhelgerna återkommer vi med information om det.

Enkäten kring dambowlingen
Vi hoppas att så många av våra Zoritor som bara kan ska fylla i enkäten! Den är öppen t o m 23/12 så ta er lite tid och besvara den!
Bifogar länken till den: https://sv.surveymonkey.com/r/NR5VQWG

SM-veckan 2022
Fredagen den 17/12 2021 skrev Zorita på ett avtal med Linköpings Kommun som arrangör för bowling under SM-veckan vecka 26 2022!

SM-veckan genomförs under vecka 26 nästa år, d v s tisdag 28/6-3/7 2022. Bowlingen kommer vara med om ingen oförutsett inträffar med finalen i individuella Elit-SM med spel i Sporthallens Bowling under två dagar. Utöver det förväntas vi ordna en prova-på-dag samt att vara med på aktivitetsytan för SM-veckan där många andra idrotter deltar. Vi tänker att vi är med med vår bowlingmatta.

Inför detta evenemang kommer vi sätta ihop en planeringsgrupp bestående av medlemmar från Zorita, representanter från bowlinghallen samt ev representanter från andra föreningar i bowlinghallen.
Samtliga som var med på medlemsmötet idag är intresserade men då vi var få närvarande hoppas vi på fler intresserade och har lagt upp en intresseanmälan i vår facebookgrupp.

Vi lanserar även ett specifikt arbetsrum på vår hemsida för SM-veckan som är under uppbyggnad men ni kan ta en liten kik här (klicka på länken).
Vill ni veta mer om vad SM-veckan är innan ni anmäler ert intresse kan ni titta på SM-veckans hemsida (klicka på länken) där kan ni även se vilka fler idrotter som är med. Det kommer garanterat bli några riktigt roliga dagar i Linköping!

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info