Hoppa till sidans innehåll

Info inför säsongsstart!

25 JUL 2020 21:29
Pga rådande pandemi valde vi i styrelsen att skjuta fram Zoritas årsmöte och gick ut med ett datum. Nu visade det sig att vi har vår första inventering det datumet så årsmötet kommer flyttas ännu en gång.
  • Skapad: 25 JUL 2020 21:29

Träningssäsongen startar som vanligt för våra seniorer i augusti och vi har 4 banor bokade första månaden vilket ska räcka till alla som meddelat att de önskar abonnemang. Träningstiden är som tidigare kl 18.30-20.00 dvs 90 minuter.

Måndagen den 31/8 kl 18.00-23.00 är det dags för vår första inventering!
Vi behöver tillsammans med Zorrow få ihop 15 personer till detta tillfälle och hoppas många kan boka in datumet redan nu i sina kalendrar.

Årsmötet kommer som sagt att flyttas till ett annat datum och vi återkommer inom kort med det datumet.

Seriespelet drar igång i september och vi har som flera andra lag i div 1 fått en vakansplats till Allsvenskan. Vi hamnade i Norra Allsvenskan vilket innebär flera resor till Stockholm samt en resa vardera till Västerås, Sandviken och Gotland. Serielottningen (som än så länge är preliminär) hittar du här (klicka på länken)

Vi har även som förra året ett reservlag tillsammans med Team Linköping och Zorrow. Det laget får resor till Mjölby, Motala, Åtvidaberg, Norrköping (Vilbergen), Hallsberg/Örebro samt nytt för i år även Katrineholm. Den serien är inte lottad ännu.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info