Hoppa till sidans innehåll

Inför match: Ungt lag till Karlstad!

26 FEB 2020 22:03
Det har varit en ganska tuff omgång att ta ut lag till den här spelomgången och vi hoppas få åka till Karlstad med yngsta lagtruppen den här säsongen.
  • Skapad: 26 FEB 2020 22:03

Naturligt när man har spelat en lång bowlingsäsong behövs det planeras in även andra aktiviteter och den här helgen verkar vara en sådan.

Zoritas a-lag som redan är klara för serieseger och kval till allsvenskan ska åka till Karlstad för att spela matcher mot Wåxnäsflickorna och Solklot. Då många av våra seniorspelare är uppbokade på annat ser vi chansen att förhoppningsvis plocka med oss alla våra ungdomar - de som kommer vara en stor del av vår framtid. Ett frågetecken är vår rutinerade junior Sandra som för tillfället är sjuk men vi hoppas ju givetvis att hon ska hinna krya på sig innan helgen. Ny i a-laget den här säsongen är Anna som glädjande nog är tillbaka på banorna efter uppehåll. Anna var med reservlaget i Hallsberg förra helgen och gjorde en väldigt jämn och stabil insats och ser fram mot en ny resa i minibuss, denna gång till Värmland. Vår yngsta junior Amanda blev det klart med ikväll. Hon var ju med på resan till Lidköping och Götene då vi åkte med 8 spelare och lyckades få med oss två vinster hem. Dessa tre tjejer tillsammans med Felicia utgör den yngre delen av laget. Det något äldre gardet som följer med ungdomarna är Pia, Maria J, Elliz, Moona och Karin (undertecknad)

Vi gillar säkerhet i klubben så a-laget får åka upp redan lördag eftermiddag i minibuss, samlas över en gemensam middag och sova över på hotell innan matcherna spelas på söndagen efter en lång och härlig hotellfrukost. Första matchen mot Wåxnäsflickorna spelas i X-näshallen kl 11.00 (hallen som ligger under hotellet vi bor på) och andra matchen är kl 15.00 mot Solklot i Nöjesfabriken.

Samtidigt spelar det gemensamma reservlaget hemma på söndagen och där kommer vi få se Sussie som är tillbaka efter ett uppehåll, Carina och Maria M spela tillsammans med spelare från Team Linköping och Zorrow. De kommer spela hemma kl 10.00 mot Mjölby Bowling.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info