Hoppa till sidans innehåll
Foto: Marita Wormén Lyckliga och tacksamma - fortfarande obesegrade!

Ny seger och ett personbästa!

17 NOV 2019 20:40
Lördag eftermiddag fortsatte segertåget för lagmaskinen Zorita! Matchbäst och personbästa blev det för vår lovande junior Sandra.
  • Skapad: 17 NOV 2019 20:40

Lördag eftermiddag bjöd på gråmulet väder och regn men i Sporthallens Bowling bjöds på en härligt matchande färgkavalkad när Zorita spelade mot Solklot från Karlstad! Färgmatchningen var härlig och se och önskar att vi även kunnat visa ett kort på vår Sandra som blev matchbäst med sitt nya matchande klot!

Den här precis som förra hemmamatchen bjöd på riktigt bra spel och de tre första serierna slutade 4-1 vilket innebar att matchen var avgjord efter tre serier. Det innebar dock inte att den blev avslagen utan sista serien blev både vår och Solklots bästa serie med 1472-1365 och 3-2 i banpoäng. Kul att se att besegrade Solklot verkligen gav allt i sista serien och faktisk höjde sitt resultat med över 200 poäng! Vi höjde oss med 100 poäng mycket tack vare Sandras fina 249 efter att lagt sju strajk i rad från start. Det blev totalt 5593-4917 och 15-5 i banpoäng. Det var en ännu en härlig lagseger där Sandra slog personbästa och fick ihop matchens högsta slagning med sina 796 poäng, följt av Maria J på 760 och Felicia på 737. Hela matchprotokollet hittar du här
Vi leder nu i division 1 med fem poäng mer tvåan Qvinns från Mariestad. Nästa lördag blir det bortamatch i Skövde mot BK Kyrk.

Det gemensamma reservlaget hade derbymöte på söndagmorgon. Bortamatch mot City Club i Sporthallen. Eller som hallen skrivit på matchprotokollet "City Club - Resten av Linköping". Det blev en jämnare match än vad slutresultatet visar. City Club hade ett övertag i de två första serierna och i halvtid stod det 7-3. Tredje serien tappade City medan vårt reservlag ökade på och vann serien med 2-3 och höll liv i matchen med 9-6 inför sista serien. Tyvärr slog då City matchens högsta omgång medan vårt lag tappade 100 poäng och det blev 4-1 i sista och en förlust med 13-7. Högsta slagningen i reservlaget stod Zoritas Maria M för med fina 698 poäng följt av vår Per (som spelar för Zorrow) på 669 poäng. För Zorita spelade även Sylvia och Amanda som spelade tre serier var. Vi har även fått höra att Amanda fått lovord för bra peppning under matchen! Hela matchprotokollet hittar du här
Reservlaget står över nästa helg och spelar årets sista matcher söndagen den 1/12 i Motala mot Baltzar och Ten Pin.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info