Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sebastian Gustavsson Första matcherna för nya gemensamma reservlaget

Premiär för gemensamt reservlag!

15 SEP 2019 22:37
Söndagen innebar premiär för det nya gemensamma reservlaget. Ett samarbete mellan Team Linköping, LDBS Zorita och Zorrow Club. Det blev en resa till Mjölby och Norrköping.
  • Skapad: 15 SEP 2019 22:37

Första matchen spelades i Mjölby mot BK Mjölby Bowlingklubb. Hemmalaget hade med spelare från gårdagens div 2-matcher i Linköping men det hade ju förvisso vi också via Albin, Jack och Hampus!
Från Zorita deltog Ulli, Sussie och Karin.

Inledningen blev lite svag (1333-1055 och 4-1) för det nya samarbetet men sakta men säkert tog vi oss tillbaka in i matchen. Vi avslutade riktigt bra och lyckades rädda oavgjort!
Våra tjejer spelade tre serier vardera och alla var med och tog banpoäng. Högsta slagningarna i laget hade juniorkillarna. Matchprotokollet hittar du här

Efter att tackat för matchen åkte vi vidare i blåsten mot Norrköping för att äta lunch tillsammans innan vi skulle möta Hagas blandlag BK Origo/BK Kaskad. Det visade sig redan när spelarna klev in på banan bli en rolig och tuff utmaning med bl a Kaskads elitlags reserv och många duktiga spelare. Första serien vann vi faktiskt två bord. Andra serien blev dagens bästa för vår del men hemmalaget var för svåra och tog återstående serier med 4-1 vilket innebar en förslust med 15-5. Även här var juniorkillarna i topp men Ulli hos oss hade lagets tredje högsta slagning med 665 poäng. Karin och Sussie spelade tre serier vardera även i denna match. Matchprotokollet hittar du här

Nästa helg spelar både Zoritas a-lag och reservlaget på söndagen! 

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info