Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Wiklund Grymt skön start på säsongen 2019/2020 vinst 17-3 mot BK Kyrk!

Säker seger i seripremiären!

14 SEP 2019 23:20
Så grymt skönt att starta säsongen med en härlig storseger!
  • Skapad: 14 SEP 2019 23:20

Det var så kul att seriesäsongen äntligen drog igång och även om vi kanske inte bjöd publiken på någon spännande match så kändes det skönt att få vinna.
Vi har som många damklubbar tappat spelare och dras med sjukdomar och skador, våra motståndare verkade inte vara något undantag. De kom till matchen med åtta spelare, utan reserv.

Vi inledde med 4-1 seger och det höll även i sig under serie två och tre. Det innebar att matchen redan var avgjord efter tre serier med 12-3. Sista serien tog vi hem full pott och fick på så sätt med oss inte bara en seger utan även en riktigt fin pluskvot. 
Vår duktiga junior Sandra var den som hade högsta slagningen i Zorita med 724 poäng, följt av Moona på 696 poäng. Hela matchprotokollet hittar du här

Den här matchen var det comeback både på och bakom banorna. På banorna var det Sylvia som var tillbaka efter ett års frånvaro. Spelet var jämnt och lovar gott och glädjen var stor när vi frågade Sylvia efter matchen hur det kändes blev svaret
- Det känns kanonbra!
Bakom banorna var det ett glädjande återseende när vår Kajsa kom ner med pojkvännen för att titta på matchen. Glädjande nog blev hon spelsugen och vi ser fram mot att få träna med henne på tisdag.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info