Hoppa till sidans innehåll

Seriepremiär

08 SEP 2019 23:28
Den här helgen är det seriepremiär och Zorita har i år en hel del nygamla lag vi möter i division 1 samt att vi kommer ha spelare med i ett gemensamt lag i reservlagsserien.
  • Skapad: 08 SEP 2019 23:28

Zorita som varit hårt drabbade av skador och sjukdomar kan glädjande nog presentera en comeback i helgens premiär. Det är vår vänsterspelande Sylvia som var borta hela säsongen och som nu är tillbaka på banorna. 

Laguppställningarna till helgens seriepremiär är inte helt spikad ännu. Vi kommer under året ha nio spelare i vårt division 1 lag där vi hoppas det kan bli lite kamp om platserna. Tre spelare kommer spela i reservlagsserien där vi har ett 8-mannalag (plus reserv) tillsammans med Team Linköping BC och Zorrow Club.

Premiärmatchen för division 1 laget sker på hemmaplan nu på lördag 14/9 kl 14.00 mot BK Kyrk från Skövde. BK Kyrk kom på 9:e plats i Div 1 Norra Götaland förra året.

Nytt för i år är det gemensamma reservlaget som kommer göra sin premiärmatch på bortaplan på söndag den 15/9. I det laget kommer det vara tre spelare från vardera lag. Första matchen är kl 10.00 i Mjölby mot BK Mjölby Bowling och sedan kl 13.40 mot BK Origo/Kaskad i Haga, Norrköping.

Vi har 14 spelare tillgängliga till premiärmatcherna. Vilka som kommer få spela och var är ännu inte helt klart utan presenteras efter tisdagens träning.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info