Hoppa till sidans innehåll

Serier lottas & kalender uppdaterad!

20 JUN 2019 08:30
Nu är nya BITS 2.0 lanserad och samtidigt sker även lottning av nästa säsongs seriematcher. Först ut är herrserierna men snart kommer även Damer div 1 finnas.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2019 08:30

Datum och klockslag är preliminära till att börja med och beräknas fastställas den 1/8 2019. Fram till dess har vi möjlighet att påverka om vi anser att t ex restid mellan matcherna verkar orimlig.

Här är en länk till vår div 1-serie i nya BITS: https://bits.swebowl.se/seriespel?seasonId=2019&divisionId=41&showTeamDivisionTable=true&countyId=23

När nationella serierna lottats kommer Östergötlands otroliga serieadministratör sätta ihop reservlagsserierna. Vi ser just nu över möjligheten att vara med som en del i ett 8-mannalag i reservlagsserien. Detta för att alla våra spelare ska ha en möjlighet att spela 8-manna och att få spela i andra hallar. Om detta inte blir av kommer vi anmäla ett 4-manna reserv och i dagsläget vet vi inte om det blir spel på vardagskvällar eller helger, det beror på hur många lag som anmäler.

Vi uppdaterar även vår egen kalender löpande och just nu ligger träningar, styrelsemöten inlagda och det fylls på med övriga aktiviteter och seriematcher.

Vårt traditionella nyhetsbrev som vi skickar ut inför varje säsong är under bearbetning och kommer skickas ut så fort den är klar. Ni som inte svarat på enkäten får gärna göra det omgående då vi behöver veta hur många banor vi ska boka upp till hösten och hur många medlemmar och licenser vi har kommande säsong.

Avslutar med att informera om att styrelsen nu har konstituerat sig. På sekreterar- och kassörssida blev det inga förändringar utan Moona är kvar som sekreterare och Karin som kassör. Som ny vice ordförande valdes Sussie.

Zorita önskar alla en härlig sommar och ser fram mot höstsäsongen som drar igång igen i augusti!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info