Hoppa till sidans innehåll

Spännande match!

21 NOV 2021 22:28
Allsvenska laget fortsätter med speluppehåll men reservlaget hade en lång och spännande söndag i Åtvidaberg!
  • Skapad: 21 NOV 2021 22:28

Det borde kanske vara lätt att få ihop spelare till det gemensamma reservlaget när matcherna inte krockar för Team Linköping och Zoritas allsvenska lag har serieuppehåll. Visade sig att så var inte fallet. Team Linköping hade ursprungligen med tre spelare och Zorita fem spelare. Tyvärr blev vår yngsta stjärna sjuk och fick stanna hemma men ersattes av en fjärde spelare från Team Linköping.

Med andra ord blev det fyra spelare från vardera lag som åkte till Åtvidaberg för att spela match mot BK SF-04 i deras 4-banorshall och hala ansatser. För oss klubbar som inte är vana vid 4-banors är det alltid lite svårt att följa resultatet då alla inte spelar samtidigt men det blev en spännande match som slutade med en knapp förlust på 11-9. Matchen var otroligt jämn på borden och kägelpoängen totalt slutade 5425-5279. Matchbäst blev hemmalagets Håkan Skoogh på 806 poäng. Hos Linköpingslaget var det våran Gittan som lyckades bäst och spelade ihop fina 764 poäng. När vi gratulerar Gittan till den fina slagningen svarar hon;
- Tack, fick äntligen använda mina klot som inte funkar så bra hemma. Riktigt spännande på slutet, typ bara 26 pinnar på totalen (i sista serien). Trevlig dag i trevligt sällskap, samman fattar Gittan dagen i Åtvidaberg.

Övriga spelare från Zorita var Sandra 731 poäng, Sylvia 625 poäng och Anna 522 poäng.

Hela matchprotokollet hittar du här

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info