Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Så glada över att få avsluta hemma och med säsongens första seger!

VI VANN!!

09 APR 2022 20:09
Efter en rätt motig säsong fick vi avsluta på hemmaplan med en seger! Så otroligt skön känsla och äntligen kunde både vi och publiken få se det goa, gröna laget kämpa tillsammans till en vinst!
  • Uppdaterad: 09 APR 2022 20:09

Kanske var det för att det var sista matchen i ordinarie säsongen och kanske även sista matchen i allsvenskan som gjorde att vi alla ville det där lilla, lilla extra som lyfte oss tillsammans mot seger. Vi spelade otroligt jämnt och vi plockade 3 banpoäng i varenda serie där vi i tredje serien även nollade ut en banpoäng när Gittan/Sylvia spelade oavgjort. 

Vi storspelade inte (förutom Sandra och Maria som jag återkommer till) men vi spelade som ett lag och vi kände verkligen hemmapublikens stöd. Oavsett i vilken division vi spelar i nästa säsong så hoppas jag att vi får fler hemmamatcher och vet med säkerhet att fler damlag än vi i allsvenskan har önskat och krävt det! Även om vi fortfarande är kvar i botten av tabellen och kommer att få kvala för att hålla oss kvar i allsvenskan så var det en sån otroligt skön känsla att få avsluta med den här matchen och vinsten.

Det var som sagt jämnt spel av oss med serier mellan 1366-1413 och det blev en vinst med 12-7 (5571-5336). Mest utmärkande idag var vårt unga löfte Sandra som dundrade in ett nytt personbästa när hon blev matchbäst på 886 poäng (220,181,253,232). Hon följdes av vårt spärrsäkra ankare Maria J som var jämnast med bara 10 poängs skillnad mellan sina serier och landade på 803 poäng! Maria J plockade även fyra banpoäng tillsammans med Ulli. Klart godkända slagningar även av Moona på 702 och Gittan på 678 poäng. Grym lagseger som firades med gemensam sen lunch av de som hade tid och möjlighet att följa med. Hela matchprotokollet hittar du här

Vi passar på att tacka alla i klubben och i hallen som stöttat oss! Den 7-8 maj väntar kvalspel mot som det ser ut just nu Trolle BK. De spelar sin sista match imorgon så kan ev bli Spader Dams farmarlag. Var kvalspelet går vet vi i skrivande stund inte.

sista_tacket.jpg

Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info