Uppstart planeringsgrupp

20 DEC 2021 20:55
I samband med medlemsmötet den 20/12 kl 19.00 (via Teams) startade vi i Zorita upp en planeringsgrupp inför SM-veckan! Eftersom det var väldigt få på medlemsmötet söker vi nu fler medlemmar som vill vara med!
  • Skapad: 20 DEC 2021 20:55

SM-veckan genomförs under vecka 26 2022 men det kommer vara en hel del planeringjobb inför. Exakt vilka datum vi kommer ha Elit-SM finalen i bowlinghallen är ännu inte klart då SVT inte gett Svenska Bowlingförbundet några TV-tider ännu. Stegfinalen kommer att TV-sändas så när vi vet vilken tid det blir kommer vi lägga finalspelet innan dagen före.

Utöver det kommer vi ordna en prova-på-dag i bowlinghallen samt att medverka på aktivitetstorget på stan med bowlingmattan. Den bowlingmattan lånar vi från Östergötlands Bowlingförbund (innehåller matta, 10 käglor och 1 gummiklot).

Inför dess aktiviteter finns det bilagor i det avtal vi tecknat med Linköpings Kommun som ska fyllas i där vi bl a ska genomföra en riskanalys. Vi ska även titta på marknadsföring av bowling i allmänhet och SM-finalen och SM-veckan i synnerhet. Det finns även vissa ansvarsområden som ska tillsättas men ju fler vi är som hjälper till desto smidigare går det och så mycket mer roligare får vi!

Nästa teamsmöte för planeringsgruppen blir den 24/1 2022 kl 19.00 (ca 1 timme) inför den Arrangörsträff som sedan är veckan efter, måndagen den 31/1 2022 kl 18.00-20.00 (plats ej klart).

Hoppas vi blir många som vill vara med och planera och genomföra en riktigt rolig SM-vecka!