Lite ändrade tider att bemanna!

14 JUN 2022 10:23
Vi har nu fått klart med tider när det gäller prova-på-verksamhet i hallen samt bemanning av bowlingmattor på Stora Torget och i Trädgårdsföreningen.
  • Skapad: 14 JUN 2022 10:23

När det gäller prova-på-verksamhet i bowlinghallen kommer det att vara öppet på tisdag 28/6 samt fredag 1/7 kl 12.00-18.00 båda dagarna. Vi ska under dessa 6 timmar per dag, 12 timmar totalt ha personer nere i bowlinghallen som kan ta emot, berätta lite om bowling, visa hur de väljer klot och skor och även instruera lite för de som så önskar. De som har med sig en talong från att ha provat på våra bowlingmattor får spela en serie gratis och sedan kan de om de vill köpa till fler serier. Priser och betalning stämmer vi av med bowlinghallen.
På fredagen kommer vi även lägga ut mattor på två av banorna så att de yngsta spelarna kan gå lite närmare käglorna och kasta klotet!

Viktigt att ta emot och spara talongerna så vi kan se hur många vi nådde ut till och som verkligen kom ner i hallen och provade. Även bra att föra lite statistik över hur många som är nere och spelar varje timme. Vi tar fram ett underlag där vi lätt kan sätta streck för att räkna.

Bowlingmattan på Stora Torget kommer vara framme kl 10.00-19.00 tisdag-söndag men med förhoppning att vi packar ihop tidigare på söndagen. Här kommer Nordic Choice alltid ha två personer på plats men de ska ju även bemanna sitt tält så vi bör om möjligt också ha två personer på plats. Vi har meddelat Nordic Choice att på onsdag och torsdag fm har vi svårt att bemanna. Vi kommer ha talonger att dela ut till de som vill gå ner till bowlinghallen och prova en serie gratis.
Saknas bemanning här så kolla gärna schemat och återkoppla!

Bowlingmattan i Trädgårdsföreningen under Barnens SM-vecka bemannas torsdag-lördag (torsdag och fredag kl 14.00-18.00 och lördag kl 13.00-18.00)
Även här delar vi ut talonger till de som vill gå ner på fredagen och prova-på en serie bowling! Vi har nu fått en plats inne bland barnens SM-vecka och det kommer vara fullt av aktiviteter runt omkring.

Kommer även på samtliga ställen finnas en lista att skriva upp sig på om man vill ha mer information inför höstsäsongen om när det drar igång och vilka olika klubbar som finns. Den listan är frivillig att skriva upp sig på och de lämnar namn, telefonnummer och e-postadress. Tanken är att samla in och ta fram nya listor varje dag så att inte alla namn och kontaktuppgifter ligger tillgängliga mer än en dag. Vi sparar sedan listorna för att göra ett informationsutskick till alla som skrivit på sig. Förhoppningsvis kan vi rekrytera några nya bowlare!

Igår gick även inbjudan ut till samtliga 24 spelare som kvalificerat sig för finalspel så nu är det verkligen på gång!!
Det är 24 riktigt duktiga spelare vi kommer få se i Sporthallen på onsdag där damerna är först ut kl 11.00!
Titelförsvarande Joline Persson Planefors från Team X-Calibur möter följande damer;
Rebecka Larsen, BK Högland
Cajsa Wegner, BK Femtionian
Victoria Johansson, Team X-Calibur
Anneli Blomqvist, BK Eva
Katrin Jansson, Spader Dam
Jenny Wegner, BK Femtionian
Lina Hamberg, Uppsala BC 90
Anna Andersson, Spader Dam
Alida Molander, Team X-Calibur
Josefine Hermansson, Team X-Calibur
Emelie Hjort, Jönköpings KK

Kl 16.30 är det dags för herrarnas start där titelförsvarande Markus Lenefjäll från BK Kaskad ska möta följande herrar, flera med lokal förankring;
Felix Bergman, Team Gamleby
Alexsander Flodin, BF Solängen
Jesper Svensson, Team Pergamon
Teodor Samuelsson, BK Örnen
Kevin Lindbladh, Team Clan
Karl Wahlgren, IS Göta
Alex Joki, Stureby BK
Rasmus Edwall, IS Göta
Robin Hultsten, BK Kaskad
James Blomgren, Team Alingsås
Peter Hellström, Team Clan

Vi lovar att det här är spelare ni verkligen vill se spela så ta chansen och kom ner till hallen och kolla!!