Styrelsemöte & info

29 OKT 2020 19:46
På måndag den 2/11 har Zorita styrelsemöte (denna gång digitalt via Teams) och är det något ni medlemmar vill att vi ska ta upp kan ni meddela det till vår sekreterare eller någon annan i styrelsen.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 19:46

En stor fråga kommer givetvis vara de nya rekommendationerna och restriktionerna kring Covid19 gällande bl a Östergötland som meddelades under torsdagen den 29/10. Dessa påverkar idrotten och exakt hur de kommer påverka bowlingen och oss i Zorita kommer vi informera om efter styrelsemötet!

Zorita håller styrelsemöte ungefär en gång i månaden och oftast på måndagar. Datumen för styrelsemötena finns i vår kalender om det är något ni skulle vilja att vi tog upp till diskussion och fatta beslut om.

Vi vill även passa på att informera lite utifrån årsmötet som hölls i augusti och styrelsens konstituerande möte. Det har inte varit några förändringar när det gäller personvalen i styrelsen och inte heller vid konstituerandet så vill ni kontakta någon av oss i styrelsen är det samma personer.

Ordförande - Maria Johansson (valdes på årsmötet)
Sekreterare - Moona Åberg
Kassör - Karin Wiklund