Vill du vara med i vår ungdomsbowling

Välkommen till Zorita – vad kul att du vill spela bowling med oss!

Från och med den här säsongen har Zorita fyra utbildade tränare som tar hand om
er ungdomar.

Det innebär också att vi kommer ha mer strukturerad träning till en viss del

Träningstider
Tisdagar kl 17.00-18.00 med samling kl 16.50 för de som kan

Program för vår träningstimme
16.50-17.05 Samling i cafeteriadelen eller i hallen för gemensam genomgång
17.05-17.15 Uppvärmning och egen inspelning (utan datorer)
17.15-17.35 Veckans övning
17.35-18.00 Fritt spel/lek och avslutning

Veckans övning (klicka på länken för att se varje veckas övning)

Ett nytt moment i vår bowlingträning där du får träna lite extra på något moment varvat med lite roliga bowlinglekar/spel. När 20 minuter har gått får datorerna slås på och du får välja själv om du vill fortsätta träna eller spela helt fritt med bowlingkompisarna. Vi som tränare hjälper dig gärna även efter veckans övning om du vill ha mer hjälp.

Vi vill gärna att du som tränar bowling är träningsklädd eller byter om (finns omklädningsrum).

Tränare/ledare
Vi som kommer möta er i hallen är Pia Tedhamn som arbetar i hallen, Moona Åberg, Gittan Aronson och Karin Wiklund som tränat er tidigare år.

Seriespel/matcher
De tjejer som vill börja spela seriespel/matcher är välkomna att lösa en rikslicens och vara med i vårt division 1 lag. De killar som vill spela seriespel/matcher hjälper vi in i någon av hallens klubbar med herrar.
För de som har rikslicens/tävlingslicens finns även möjlighet att spela ungdomstävlingar. En rolig sådan är Hajen Cup som spelas i början av december varje år i Vilbergen, Norrköping. 2015 hade vi tre spelare från Zoritas Ungdomsträning. Kajsa och Ella som spelade för Zorita och Hampus som spelade för Ettan/Brasken. Kanske blir vi ännu fler som åker 2016?

Vi ser fram mot en rolig bowlingsäsong!

Behöver ni komma i kontakt med oss tränare hittar uppgifter i menyn till vänster eller här (klicka på länken)

Kostnader för bowlingen hittar ni i menyn till vänster eller här (klicka på länken)

Zorita söker aktivitetsstöd för att hålla kostnaderna nere och därför samlar vi in kontaktuppgifter på alla som är med och tränar (personnummer, namn, adress, e-post, mobilnummer).

Vi vill gärna även ha kontaktuppgifter till förälder/anhörig och information om det är något vi börveta eller ta hänsyn till.

Föräldramöte
Vi försöker ordna föräldramöte varje höst och varje vår för att samla er föräldrar för information och möjlighet att ställa frågor.

Uppdaterad: 05 MAR 2016 00:41 Skribent: Karin Wiklund