Höstsäsongen har startat!

05 SEP 2012 22:52
Äntligen var bowlingen igång igen för våra ungdomar - som vi har längtat!
  • Skapad: 05 SEP 2012 22:52

Precis som under våren kör vi två pass.
Första passet kl 16.15-17.15 har vi under våren ibland kallat "drop-in" men med tanke på att det nästan uteslutande varit grabbar på banan och dessa har varit med i flera år behöver vi ett nytt bra namn på träningen.

Kanske har någon av våra grabbar ett bra förslag? Lämna gärna en kommentar här eller i gästboken eller ge oss ledare ett förslag på träningen!

Andra passet kl 17.15-18.15 har under våren kallats "terminsträning" och där har vi haft våra lite äldre tjejer, både med och utan licens. Kanske finns ett roligare namn på det passet också?

Hur gick då första träningen?

Jo, vid starten hade vi bara två killar på banorna men efter en stund kom det tre glada, spelsugna killar till. Helt otroligt vad ni växt under sommaren =) märktes även när några av er tog samma skostorlek som i våras men fick byta hihi. Fem grabbar på plats och jag vet att vi ses nästa vecka igen - kanske blir vi fler då - plats finns!

Tjejerna var bara tre stycken när undertecknad var tvungen att lämna hallen, kanske dök det även där upp någon senare (då får ni gärna rätta mig i en kommentar). Vi ses också nästa vecka kanske kan fördubbla antalet - även här finns det platser!

Det var som sagt kul att vara igång igen och även om ni ibland tycker att vi ledare är "tjatiga tanter" ska ni veta att vi vill bara hjälpa er och skulle det bli för mycket får ni helt enkelt säga till att ni vill prova själva ett tag - vi finns där för er skull och vi kommer fortsätta med det! Hoppas också ni vet om hur härligt vi tycker det är och vilken energi ni ger oss till vår träning och våra matcher!
Vore väldigt kul om ni vill komma ner och se någon av våra hemmamatcher, de finns med i kalendern. Redan nu på lördag kl 15.40 spelar vi "tanter" vår första hemmamatch =)

Inom kort kommer vi presentera information om kostnader och planerade aktiviteter här på hemsidan samt kontaktuppgifter till samtliga ledare - så surfa hit varje vecka så missar ni inget!

Vi som hade nöjet att umgås och träna er under första träningen var Pia Tedhamn och Karin Wiklund.