Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Wiklund Ungdomsserien

Lyckad start på Ungdomsserien

23 MAR 2015 14:22
I söndags startade Ungdomsserien och i vår hemmahall! Det blev en riktigt rolig eftermiddag där Zoritas ungdomar spelade första och sista matchen.
  • Skapad: 23 MAR 2015 14:22

Första matchen spelade Sandra, Frida, Ella och Kajsa. För Ella och Sandra var det premiär i matchsammanhang men några premiärnerver märktes inte. Vi mötte blandlaget som bestod av Felix från Åtvidaberg samt Filip, Dennis och Emil från Motala.

Även om grabbarna vann matchen så pratades det ändå mycket om Zoritas avslutning och hur duktiga våra tjejer var! Orsaken var Kajsas avslutning med 197 poäng tillsammans med Fridas 155 och Ellas 154 poäng.

Våra duktiga ungdomar fick dessutom möjlighet att spela inför en nästan fullsatt hall och med otroligt härligt publikstöd! Så här såg det ut när man kom ner i hallen (under Zoritas paus när de andra lagen mötte varandra).
Ungdomsserien

 

Till andra matchen hade även Hampus anslutit och spelade då från start medan Kajsa som även varit med och tränat med seniorerna hela morgonen fick lite längre vila. Vi mötte Motalalaget i den sista matchen som hade sex spelare med - Oscar, Elvin, Theo, Lukas, Liam och Elliot. Det blev en otroligt jämn match och fortfarande osäkert om resultatet då datorerna inte riktigt ville vara med i bytet av två spelare vilket gör att i sista serien kom bara tre resultat med för Motalalaget. Härligt att se att Ella klarade 8 serier även om vi fick laga tummen och med jämna och bra serier. Imponerande också av vår unga Sandra som precis börjat träna med oss att direkt ställa upp på match och spela 7 serier och med ett leende på läpparna hela tiden, även där väldigt jämnt spel som lovar gott inför framtiden.

Riktigt bra spelat av alla våra ungdomar som orkade med två matcher och med glatt humör. Nu ser vi fram mot nästa sammandrag som är söndagen den 19 april kl 11.00-16.00 i Motala och förhoppningsvis får vi med oss fler ungdomar dit!

Ungdomsserien

I väntan på sista serien i matchen mot Motala...

Skribent: Karin Viklund
Epost: This is a mailto link

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link