Reportage i tidning

12 DEC 2016 21:16
Vi har blivit kontaktade av LinköpingsPosten som vill komma ner och göra ett reportage om Zorita och vår ungdomsverksamhet!
  • Skapad: 12 DEC 2016 21:16

De kommer besöka oss redan imorgon innan vår julslagning kl 16.15 kommer de träffa våra ledare och ställa lite frågor om föreningen. Sedan vill de även träffa er ungdomar och kanske ta lite kort på vår träning. Vi hoppas det är ok med er föräldrar att de gör detta reportage.

För vår del är det väldigt positivt att de hittat vår hemsida och vår verksamhet och vill uppmärksamma det. Vore väldigt kul om det innebär att fler vill komma ner och vara med i vårt härliga ungdomsgäng!

Vi har valt att starta en sluten facebook-grupp för att kunna få ut information som denna snabbt eftersom vi inte vet hur många som är ute och kollar på hemsidan. Försökt lägga till så många föräldrar som möjligt i den gruppen men vill uppmana er att söka upp gruppen "Zorita Ungdom" på Facebook och be om att få gå med så godkänner vi er.

Ser fram mot att få träffa er alla på vår julslagning imorgon. Ta gärna med glitter, tomteluva eller något annat kul till vår traditionella julslagsfotografering.

Skribent: Tränarna