Duktiga ungdomar!

20 SEP 2016 23:01
Den flyttade matchen mellan Sporthallens Ungdom och Zorrow Club spelades idag på fyra av Zoritas ungdomsbanor och med fyra duktiga ungdomar!
  • Uppdaterad: 21 SEP 2016 00:01

Från Zorita deltog Sandra och Joel L och för Joel var det debut i matchsammanhang. Med i laget var även Hampus och Felix från Team Linköping BC (Hampus känner vi igen även från Zoritas ungdomsträning).

Motståndare var Zorrow Club ett något äldre lag än Sporthallens Ungdom som denna gång bestod av spelare mellan 10-13 år! Våra ungdomar skötte sig exemplariskt och höll humöret uppe hela matchen igenom. Sandra och Felix har varit med tidigare och spelat men för Joel och Hampus var det seriepremiär den här säsongen. Det blev en otroligt bra seriepremiär för Hampus som efter en uppvärmningsserie på 139 poäng dundrade in fina 684 poäng och satte därmed även personbästa på fyra serier. Joel gjorde en väldigt bra och jämn matchdebut som gav mersmak!

Även om matchen inte var jämn och Zorrow avgjorde den efter tre serier så var det riktigt roligt att se ungdomarna kämpa! Sandra följde upp sin första match med att även denna match snuva motståndaren på poängen i sista serien. Även Felix och Hampus plockade poäng och i sista serien pressade Hampus sin klart mer rutinerade motståndaren rejält.

Redan imorgon är det dags för nästa match och då blir det en resa till Vilbergen i Norrköping för att möta BK Örnen kl 18.00. Våra ungdomar hoppas på att få möta lite ungdomar men vi får väl se om Örnens ungdomar är med. Vi kommer även till den matchen presentera en tjej som gör matchdebut - Denize som spelade väldigt bra på träningen idag. Hon spelar tillsammans med Sandra, Joel L och Hampus.