Hoppa till sidans innehåll
Foto: Gittan Aronson Härliga och glada gänget som spelade!

Höstlovsaktiviteten!

21 NOV 2021 22:16
Under höstlovet vecka 44 passade vi på att spela en höstlovstävling med ungdomarnas föräldrar. Givetvis med traditionell, valfri Halloweenklädsel....
  • Skapad: 21 NOV 2021 22:16

Totalt var det sex ungdomar som hade möjlighet att vara med på vår traditionella höstlovsaktivitet och fyra modiga föräldrar som vågade utmana. Föräldralaget stärktes upp av ledaren Moona och en av klubbens tidigare ungdomar Hampus som kom ner och gästspelade. Det var kanske mer eller mindra lätt att spela i en del härliga kreationer som ungdomar och föräldrar visade upp - så kul att se och självklart passade även vi ledare på att få känna oss som barn igen!

Vi fick även besök av en av klubbens tidigare ledare Gittan som hjälpte till att fotografera tillsammans med undertecknad. Alla foton från kvällen finns i detta fotoalbum (klicka på länken om du törs...)

Hur det gick det då i själva höstlovstävlingen? Ja, skulle vi plocka bort inhoppande Moona och Hampus från föräldralaget (de var ju inte föräldrar eller hur?) så blev det seger för ungdomarna med 1161-1099!

Nu fortsätter ungdomsträningarna som vanligt fram till 14/12 då det är dags för den traditionella julslagningen och då är det ju tomteluvorna som åker på (eller annat valfritt julliknande attribut).

Söndagen den 21/11 är samtliga Zoritas ledare på TUG - Tränarutbildning Grund. För Joel och Karin blir det en första utbildning i den nya bowlingtekniken som Moona redan gått utbildning i och lär ut. Vi ser fram mot att få dela med oss av våra nya kunskaper till våra duktiga ungdomar!

Skribent: Karin Wiklund

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link