Höstlovstävlingen

30 OKT 2019 00:22
Tisdagen den 29 oktober fylldes hallen av våra härliga ungdomar och föräldrar i dessa fina utklädnader!
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 00:22

Fotoalbum från Höstlovstävlingen - klicka här för att se fler roliga foton från kvällen!

Årets höstlovstävling och Zoritas ungdomars första halloweentävling spelades tisdagen den 29 oktober ungdomar mot föräldrar (det var vår första tävling i denna form på höstlovet). Förr om åren har vi haft träning med halloweentema men för att göra det annorlunda valde vi att ha en tävling där ungdomarna mötte föräldrarna, vilket var uppskattat från både ungdomarnas och föräldrarnas sida.

Både ungdomarna, ledare/tränare och föräldrar hade klätt ut sig i halloweentema.

Tävlingen gick ut på att spela 2 serier där ungdomarna mötte sina föräldrar/målsmän. Många av våra ungdomar har bowlande föräldrar och några inte. De föräldrar som inte aktivt bowlar och var på banan för första gången gjorde en mycket bra insats och hoppas att vi får se dem på banorna igen i framtiden.

Vi har några nya ungdomar (de har tränat 2-3 gånger innan) och några som har spelat en längre tid.

Ungdomarnas totalsumma blev 1186 poäng men för att det skulle vara ett mer jämnt spel lade vi på 100 hcp poäng för varje ungdom så deras resultat blev med hcp 1886 poäng.

Föräldrarnas totalsumma blev 1979 (diff + 93 poäng till föräldrarnas fördel).

Bästa förälder blev Daniel M (Charlies pappa) som spelar aktivt bowling, med 402 poäng, han startade med 230 poäng på oljeprofilen ”barnkalas”, vilket de inte fick reda på innan tävlingen.

Nu har vi träning fram till den 17 december då det är dags för ungdomarnas julslagning. Inbjudan kommer i månadsskiftet nov/dec

På tisdag kommer bingolottos julkalendrar att delas ut, varje ungdom får med sig två (2) stycken som ska vara inbetalda senast den sista december 2019 till Zoritas bg 5139-3577. Kostnaden för kalendrarna är 100 kr/styck.

Zorita vill även tacka våra grymma ledare Moona & Gittan, duktiga ungdomar och härliga föräldrar som bjöd på sig själva - det var så kul att se alla fina kreationer!