Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Karlsson Våra härliga ungdomar och ledare på höstlovsträningen!

Höstlovsträning!

28 OKT 2020 20:50
Vi fortsätter vår tradition med höstlovsträning i halloweentema för de som vill, önskar och kan!
  • Skapad: 28 OKT 2020 20:50

Den här gången var det sju ungdomar som spelade tillsammans med vår duktiga hjälptränare Joel och glatt påhejade av Moona och undertecknad, Karin. Först värmdes det upp vilket för några med klänning och Harry Potters osynlighetsmantel var lite av en utmaning men gick bra. Efter en stunds inspel blev det höstlovstävling där ungdomarna spelade två serier vardera.

Vi kommer inte presentera någon resultatlista utan det roliga med höstlovstävlingen är att alla får pris och det här året var det lite godis i form av en klubba och som "medalj" var det en lysande pumparing - något vi ledare givetvis också ville ha!

Stort tack till alla goa ungdomar som ville spendera en timme av sitt höstlov med oss och kul att se era fantasifulla kreationer. Det är nästan så att vi ledare skulle vilja ha fler tematräningar men vi får väl vänta till vår julslagning som i år kommer spelas tisdagen den 15/12 och då hoppas vi på många tomteluvor!

I samband med träningen delades även Bingolottos Julkalender ut. Vi vill och hoppas att alla ungdomar kan sälja minst två stycken och vill någon ha fler får de meddela oss. Pengarna för kalendrarna sätter ni in på Zoritas bankgiro 5139-3577 och  märker med ungdomens namn när ni sålt dem eller senast vid årsskiftet.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link