Hoppa till sidans innehåll

Nya regler vid träning

25 NOV 2020 16:39
Vi i Zorita har tidigare uppmanat föräldrar att inte vara i hallen vid ungdomsträningen men nu har Sporthallens Bowling tagit reda på mer vad som gäller vid de nya reglerna.
  • Skapad: 25 NOV 2020 16:39

Efter samtal med hallägarna som har varit i kontakt med olika myndigheter för att ta reda på vad som gäller avseende den nya regeln med 8 personer vid allmän sammanskomst vill vi nu försöka förtydliga och förklara.

Vår ungdomsträning kan fortsätta med det ungdomar och ledare som är nere på banområdet samt den personal som befinner sig i hallen. Däremot får det inte förekomma publik vid träningarna. Det vill säga att inga föräldrar, anhöriga, vänner eller bekanta får sitta eller stå bakom i banområdet mer än vid själva lämningen och hämtningen. 

Alla som tränar i bowlinghallen ska ansluta till träningen ombytta när den startar och lämna när träningen är över. Omklädningsrummer kommer hållas stängda fr o m nästa vecka.

Är det så att er ungdom inte kan vara själv i hallen med tränare och hallpersonal får vi tyvärr be er att undvika träningen tillsvidare - men vi hoppas självklart att ungdomarna vill fortsätta att träna och att ni kan släppa av dem och hämta upp dem efteråt. Kanske ta chansen till egen motion med en promenad runt ån under tiden.

Zorita har styrelsemöte (videomöte via Teams) och är det något ni föräldrar undrar över får ni gärna skicka med det med tränare, via e-post till föreningen eller via kommentar i denna nyhet. Kontaktuppgifter hittar ni nedan (klicka på respektive länk);
Mejladress till styrelsen
Mejladress till ungdomskommittén

Skribent: Karin Wiklund

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link