Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Wiklund Påsklovsaktivitet 2022

Påsklovsaktivitet

12 APR 2022 20:41
Även detta år hade vi påsklovsaktivitet som träning under påsklovet och det var tre ungdomar som var med och spelade med våra unga ledare!
  • Uppdaterad: 12 APR 2022 20:41

Vi testade även denna år att deltagarna först fick spela bowling och rita delar av en tupp. För varje täckt ruta (strike eller spärr) fick de rita på en del på tuppen tills de hade fått ihop en hel tupp.

När tuppen var färdigritad fick de ge sig ut på en minnesträning i skåpkorridoren där vi hade satt upp klisterlappar med tuppar, höns, kycklingar och påskharar. Varje djur hade även en egen unik bakgrundsfärg och det gällde att hitta och komma ihåg hur många det var av varje sort. Det är allt lite trixigt att komma ihåg fyra olika sorters djur eller färger. I år fick det även ta med en lapp och penna men även med det var det svårt att ibland komma ihåg om man räknat just det märket eller inte och det krävdes några rundor.

När träningen var slut önskade vi våra härliga ungdomar och ledare Glad Påsk och skickade med dem lite påskgodis i Moonas egengjorda fina påskpåsar!

Ungdomsträningen fortsätter april ut och vi kommer nog försöka få till en ungdomsavslutning med KM eller föräldramatch - vi återkommer med information om vad det blir!

Försökte ta lite kort även när vi samlade in alla klisterlappar efteråt för att visa hur de såg ut...

Mindre bra kort på Joel och Karin som samlade in klistermärken, fötterna kom ju med i alla fall... Så här såg alla klistermärken ut som skulle hittas och memoreras antal
Easter_2022_1.jpg Easter_2022_2.jpg
Skribent: Karin Wiklund
E-post: Adressen Gömd

Zorita Ungdom

c/o Karin Wiklund
Idrottsvägen 1 A lgh 1001
590 18 MANTORP
070-557 26 76

This is a mailto link

Bowlinghallen
013-14 50 02

VI är Zorita!
läs mer om klubben
 

Våra sponsorer; 

 

Se Zoritas hemmamatcher i;sisu_webb_banner_170x170_samverkan

 

Postadress:
Linköpings DBS Zorita - Bowling
Maria Johansson, Hovetorpsgatan 56
58735 Linköping

Besöksadress:
Sporthallens Bowling, Snickaregatan 35
58226 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link