Uppdaterat: Viktig info ang bowling och corona

16 MAR 2020 08:50
Svenska Bowlingförbundet fattade igår, söndag 15/3, beslutet att avsluta säsongen. Det innebär att seriespelet avslutas så inga av återstående matcherna i seriespelet spelas när det gäller vårt division 1-lag.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 08:50

Östergötlands Bowlingförbund beslutade att följa Svenska Bowlingförbundet och ställde in även reservlagsserien, vilket innebär att det blir inga fler seriematcher pga smittorisken vid resor och motståndare från andra kommuner.

När det gäller Zoritas ungdomsträning kommer den fortsätta så länge bowlinghallen är öppen - MEN tänk på att vi alla måste följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Är du sjuk ska du vara hemma och inte komma till träningen. Vi tvättar också händerna både före och efter träningen och undviker att äta under själva träningen. Även om vi tycker att det är roligt med high five i bowlingen rekommenderar vi att undvika det just nu.

Så tänk på att ta hand om er och varandra! Återigen - är du sjuk, stanna hemma! Det gäller både våra spelare, ledare och föräldrar.